• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Talaş geri dönüşümü

Merve Yeşildağ

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Haziran 2011
Firma
geri dönüşüm
merhaba arkadaşlar aradım sitede ama bulamadım konuyu açmaya karar verdim. çalıştığım yerde sürekli mobilya sektörü arıyor ve bu talaşları napabilirim diyor. araştırdım ama nasıl bir başlangıç olur veya nerelere yönlendirebilirim yardımcı olabılır mısınız?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
iyi çalışmalar
 
Biz evlerde bursada eskiden talaş yakardık sobada tabi bilmiyorum aynı talaştan mı bahsediyoruz. iyi bir ticaret kapısı olabilir. tabiki sadece bi öneri araştırmak lazım.
 
Merve hanım talaşlarınızı alabiliriz üretimimiz dolayısı ile ünitelerimizde kullanabiliriz
 
Tutkal veya başka bir kimyasal ile karışmış talaşlar tehlikeli atık sınıfına giriyor olması lazım. Eğer bu şekilde ise bertarafı gerekiyor olabilir.
 
@Merve Yeşildağ

Merve Hanım, bu konu üzerine yıllar geçmiş ama en son nereye varmıştınız öğrenmek isterim.
Bende sunta-mdf talaşı konusunda arayış içindeyim. İstaç' a vs bertarafa göndermek kolay tabi ki yeniden kullanımı daha iyi olacaktır.
İyi çalışmalar..
 
Sunta ve mdf talaşı için yardımcı olabilirim? Talaş dediğinizi açabilir misiniz elek altı mı zımparalama sonrası mı v.b.?
 
Merhabalar,
danışmanlığını yaptığım tesisin sizin firmanızda ki gibi tehlikesiz toz talaşları çıkmaktadır. Bunları lisanssız firmalara vererek para kazanmaktadır. Fakat bu atıklarını da lisanslı firmalara vermesi gerekiyor sanırım. Lisanslı ve üzerine ücret ödeyecek firma varmıdır ?
 
arkadaşlar benimde talaş konusunda bir sorum olacak...bildiğimiz doğal odu talaşı ve odun kömürü yapımında hammadde olarak kullanılmakta olup bu anlamda lisans almak veya çevre kanunu açısından ne yapmak gerekir acaba?

bilen arkadaşalarım var mı acaba?
 
Arkadaşlar merhaba elimizde mobilya firmamızdan çıkan toz talaş vardır. Bu talaşı İzmir ve çevresinde alabilecek firma arıyoruz, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
 
Üst