• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tanker yıkama tebliği...

Mehmet Kılınç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Mayıs 2012
Arkadaşlar Tanker Temizleme Tesisleri Tebliğine göre lisans almış ve faaliyet gösteren lisanslı tanker yıkama tesisleri ni Bakanlığın lisanslı tesisler sayfasından ulaşamadım.Lisanslı tanker yıkama tesisleri,lisans alım işlemleri,yıkama sularının arıtımı ve taşınması ile ilgili bilgi ve tecrübeye sahip arkadaşlardan konuyla ilgili paylaşımlarını bekliyorum.Yardımcı olursanız memnun olurum.
 
Taşınması pek mümkün değil. Arıtma konusuda kimyasal bir arıtma tesisine ihtiyac var. Kurulan arıtma tesiside sürekli akışlı değil kesikli çalışacak şekilde olması mantıklı.
 
Erhan bey teşekkürler,sistemde tanker yanı sıra gidilip yerinde tank yıkanmasıda planlanmakta bu sebeple gerekli olacak taşıma aracının tehlikeli atık kodları nın belirlenmesinde ne gibi şartları öngörmek gerekir.Yardımcı olursanız memnun olurum.
 
Hizmete etmek istediğiniz sektörle alakalı sonuçta tse nin şartlarına uygun biracla ile tse ye gittiğiniz zaman size birçok kod vericektir. Atık kodunuz ne kadar fazla ise okadar çok sektöre hizmet edersiniz. Bunun yanında bu işi yapmak isteyen bir sürü yatırımcı var piyasa allak bullak bu konuda adam sadece ben tank alır yıkar satarım kendi şehrime hizmet veriyosa bisürü atık kodunada gerek yok...
 
teşekkürler... Erhan Bey siz şu an bu işi yapan bir firmadamısınız(çok büyük bir yatırım yapmak üzereyiz arıtma tesisi vs.) yıkama tecrübeleri nelere dikkat edilmeli ,özellikle tesis kurlurken keşke şunuda şöyle yapsaydık dediğiniz şeyler,arıtma tesisi debisi,kullanılan ekipman ,kimyasalın sonuna biyolojik falan..kısaca paylaşırmısınız.Tecrübeli ve piyasayı bilen biri olarak neler yaparsak pişman olmayız yada bir adım önde oluruz.
 
Ben uzun zamandır bu firmadayım açıkcası her türlü çakallığını biliyorum. Nasıl yükselirsiniz nasıl hedeflerinize ulaşırsınız fakat firma yöneticilerim bu bilgileri paylaşmamı onaylamıyor. Bu konuyla ilgili çok soru soran oldu en açık size yanıt verdim. Dediğim gibi detay veremiyorum.
 
Ekan Bey,Dernek sadece üye olanlar hakkında bilgi sahibi olduklarını söyledi.KTTD harici Bakanlık menşeyli bilgi taraftarıyım yardımcı olabilirseniz memnun olurum.Amacım yatırım yapacağım alanda bir yol haritası çizmek.
 
benim sana yolladığım dosyada sadece 15 01 10 kodu ile geri kazanım yapan firmaların listesi var bunlar geri kazanımlarını tanker temizleme tebliğine göre yıkama yaparak geri kazanıyorlarsa şayet hepsi KTTD ÜYE OLMALARI GEREKİYOR YIKAMA ETİKETİ BASMALARI İÇİN BU YÜZDEN BU FİRMALAR İLE İLETİŞİME GEÇEREK PROSESLERİ HAKKINDA BİLGİ ALINARAK YARDIMCI OLUR, LAKİN ŞU İNTERNET SİTESİNE BAKTIĞIN DA İSE SADECE CİNKANLAR FİRMASI TANKER TEMİZLEME İŞİNİ YAPTIĞI GORULMEKTE,
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 

Ekli dosyalar

  • LisansliAtikGeriKazanimBertarafTesisleri.xls
    37.5 KB · Görüntüleme: 207
Üst