• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Taş ocağı ve konkasör yardım

  • Konuyu başlatan sedatbilgin54
  • Başlangıç tarihi
S

sedatbilgin54

ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ YÖNETMELİĞİ EK II
Madde 49 (d)Kırma-eleme-yıkama tesisleri (Ek-1’de yer almayanlar)
Arkadaşlar konkasör tesislerini bu kapsamdamı değerlendiriyoruz. Bu maddenin 3 ü de birlikte oluncamı yoksa yoksa sadece kırma eleme yapılıyor yıkama yapılmıyor mesela . Tesiste Pülverizasyon yönetimi ile toz bastırılıyor . Şimdi bu yöntem yıkamaya giriyormu . Birde şimdi bu konkasör mobil şimdi taş ocağının çedi var mobil olan bir konkasör tesisi içinde çed gereklimidir. Ne kadar süre durursa çed gerekli olur bunun bir süresi var mı .
 
ayrıca mobilde olsa ruhsat sahası içerisinde kırma eleme faaliyeti yaplması durumunda çede tabidir.
konkasör tesisinde toz bastırma için kullanılan pulvarize su yıkama değildir. yıkama daha çok kum ocağından elde edilen malzemede olur yoğun bir su kullanımı olur.
 
Üst