• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

tat kapasıte raporu 2018

Feyza N.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Mart 2015
Firma
İSTANBUL GERİ DÖNÜŞÜM
15.03.2018 tarihli DAĞITIMLI DİLEKÇEYE İSTİNADEN kapasite raporunda İL MÜDÜRLÜĞÜNE hangi tip tesis olduğumuza dair başvuru yapmak için gerekli evraklar nelerdir ?
 
TAT firmamıza da bugün böyle bir yazı gönderildi fakat bu değişikliği kimin yapacağı nasıl yapılacağı hakkında bir bilgi verilmemiş
 
Güncel kapasite raporunu verdikten sonra mı böyle bir yazı geldi?
 
hayır hiçbi belge göndermemiştik ama yönetmelik değişikliği nedeniyle ildeki tüm firmalara gönderilmiş bu yazı kapasite raporu geçerliliğim 2019 yılı olmasına rağmen benim tekrardan ticaret odasına kapasitemi hesaplatmam gerek mi anlayamadım açıkçası
 
@sdü elif engin
2018 de güncellenen yönetmeliğe göre her tesis kapasite raporunu m3/gün olarak güncelleyip il müdürlüklerine sunmaları istemi şeklinde bir yazı geldi bize tesis tipinin belirlenebilmesi için kapasite raporlarının güncellenmesi gerekiyor
 
@sdü elif engin
Hangi odaya kayıtlıysanız oraya başvuru yapıyorsunuz. Biz esnaf ve sanatkarlara güncellettirdik.
 
bızde raporu yenıledık kg/ton du gecerlılık 2019 a kadar ancak yenı yönetmelık m^3/gun ıstedıgı ıcın tekrar yenılemek gerekiyor. sanayı odasına kayıtlıyız ancak raporu yenılemek ıcın evrak ıhtıyacımız varmı ?
 
@F.N

Ticaret odasına gidip genel sekreterden gerekli evrakların çıktısını talep edebilirsiniz. Ya da hangi belediyeye bağlıysanız o belediyenin ticaret odası sayfasına giriş yapıp "kapasite raporunun güncellenmesi için gerekli evraklar" bölümünden indirebilirsiniz. Sonrasında makina müh. sizi arar veya tesise gelip denetler ona göre gerekli verileri alır hesaplar raporunuzu size gönderir. Siz de yeni almış olduğunuz kapasite raporunu üst yazıyla il müdürlüğüne verirsiniz gerisi onların işi .

@sdü elif engin

Yeni kapasite raporunuz için kayıtlı olduğunuz odaya başvuru yapıyorsunuz. Başvuru için gerekli evrakları odadan temin edebilirsin. Hesaplama için ticaret odasının yönlendireceği makina müh seni arar veya tesise geli bandın eni, boyu, uzunluğu, araç sayıları .... gibi bilgileri alır sonrasında kapasite raporunuzu güncelleyip gönderir size. Başvuru içinde bir tane de eksi kapasite raporunuzun örneği olursa daha çok verimli olur.
 
Üst