• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tat tesisinde işe başladım....

  • Konuyu başlatan Silinen üye 21083
  • Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 21083

Selam arkadaşlar, benzer konu daha önce açılmış ancak cevaplayan bir arkadaşımız olmamış malesef.
Daha önce çevre danışmanlığı yaptım ancak bu hafta toplama ayırma tesisinde işe başladım ve bana iş öğretecek mühendis arkadaş pek bişey göstermeden çıktı bugün işte. Bana gösterdiği tek şey aylık ambalaj atığı bildirimi yapmam. Benim işi sadece bu mudur her ay atık ambalaj sistemine bildirim yapmaktan başka ne işim var bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
 
Merhaba serhat kardeşim ben o sana pek birşey göstermeyen mühendis arkadaşım.Burası toplama ayırma tesisi, her ay yapılan düzenli bildirimler var yapılacak ana iş bu.Ha bunun haricinde bir işletmede çevre mühendisi olarak yapacakalrını ki danışmanlık şirketinde çalışmışsın sen daha iyi bilirsin işte atıkların 1,5 metreden fazla dış bölgeye taşmaması,ızgara kanallarının tıkanmamasının sağlanması, tıkantıysa bunların açtırılması vb çevre olaylarını bir çevre mühendisi olarak yapabilirsin sanıyorum.Ha bunun dışında yapacakların da sana kalmış kantara bakmak istiyorsan kantara bakarsın bu işletmecinin hoşuna gideceği şeylerdendir.Çalışan peronele yapabileceğim birşey ar mı dersen sana yine yapılabilecek birşeyler gösterirler..Yine şanslısın ki sana bildirimleri gösterirken sistem devredeydi ben başlarken site de kapalıydı google dan yardım alarak birşeyleri öğrendim..Ve halen kafana takılan birşeyler varsa ben hala aynı şehirdeyim istediğin saat de sana yardımcı olabilirim sormak istediğin herşeyi sorabilirsin ayrılırken de söyledim telefonum herzman sana açık kafana akılan birşey olursa bana her zaman sorabilirsin hatta gelr müdehale de ederim herhangi bir durumda..Ayrıca ambalaj atıkları kontrolü yönetmeliğini de iyice incele.İyi çalışmalar..
 
Mustafa bey ben burdan okuduklarıma nazaran söyledim bunu yanlış anlamanızı istemem mesela aylık iç tetkik ve değerlendirme tutanakları hazırlanmalı falan gibi şeyler söylediler sizin anlattıklarınızı gayet iyi anladım ve yapabilirim ama bu bahsettiğim tetkik ve tutanak formatlarına baktım danışmanlık yaparken benim hazırladığım şeyler mesela ben bunları hazırlayacakmıyım bunla ilgili birşey söylemediniz yada hazırlamayacakmıyım bilmiyorum emin olamadım. Onun dışında pek birşey göstermeme konusunda kastettiğim olay buydu yani burda bahsedilenler ve okuduklarımın farklı olması dediğim gibi yanlış anlamanızı istemem, belki bir daha karşılaşma imkanımız yok ama sonuçta hakkınızda kötü birşey demedim veya düşünmüyorum yani bilin isterim.
 
Üst