• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tat tesisine Tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi

Neşat Ören

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Ağustos 2011
Firma
..
Merhabalar.
Tat tesisimize Tehlikesiz atık Toplama ayırma belgesi almak istiyoruz.Nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Teşekkürler
 
Neşat Bey merhabalar,
Belgeyi alan arkadaşlarımız vardır mutlaka ama görmemişlerdir sorunuzu ya da müsait değillerdir cevap yazamamışlardır. Aksi takdirde yardımcı olur arkadaşlar.

Şu anda ben de aynı konu ile ilgileniyorum, daha önce böyle bir hatta birkaç konu açılmıştı.
https://www.cevremuhendisleri.net/konu/bazı-tehlikezi-atıkların-kontrolü-tebliğine-göre.5051/

Bu linkten de bakabilirsiniz. Doğru bir yerden mi başladım bilmiyorum ama "Bazı Tehlikesiz Atıkların Kontrolü Tebliği"ni inceledikten sonra benim ilk aşamada yaptığım tesise kabul edeceğimiz atıkları belirlemek oldu. Tesisimize metal atık da kabul etmeyi düşünüyoruz, bu da tesisimize bir Taşınabilir Radyasyon Ölçüm Cihazı almamızı ve onu kullanabilecek yeterliliğe sahip, belgesini almış bir kişi gerektiriyor. O kişinin de ben olduğumu anladığımda (:)) direkt olarak TAEK ile bir görüşme yaptım kurs için..
Tesisin fiziksel özellikleri zaten tebliğde mevcut.
Onun dışındaki konuları da İl Çevredeki en sevdiğim memur arkadaşımdan öğrenmeye çalışıyorum. :)
Ben de daha işin başındayım, çok fazla bir bilgiye sahip değilim ama umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir.
 
Üst