• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tat tesisine yeni başlayan çevre mühendsi (çevre görevlisi) sırası ile ne yapmalıdır..

şükran

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Kasım 2013
Firma
yok
merhabalar. ben tat firmasında yeni göreve başladım fakat yeni mezun olduğum için ve başka çevre mühendisi çalışmadığı için neler yaoıcagımı bilmiyorum. örneğin:

AYLIK FALİYET RAPORU NASIL OLMALI VEBUNU HANGİ SİTEME YÜKLEMELİYİM
İÇ TETİK RAPORU NASIL OLMALI BUNUDA NASIL SİSTEME YÜKLEMELİYİM
KÜTLE DENGE DİYE TERİMDEN BAHSEDİLİYOR FORUMDA BU NEDİR NASIL YAPABİLİRİM SENEDE KAÇ KERE YAPILMASI GEREKLİ NE ZAMANA KADAR SON
AMBALAJ ATIĞI KODU VE ŞİFRESİYLE NE YAPMAM GEREKİYOR
BUNLARIN DIŞINDA NELER YAPMALIYIM

YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM......
 
aylık faaliyet raporu, iç tetkik formatı bakanlığın sitesinde yayımlanacak, ve sistem girişleri ile ilgili bir tebliğ ya da genelge ile açıklanacak yani yeni bir uygulama . ÇED izin lisan web sitesinden formatlar kısmını takip etmelisiniz.
kütle denge formu da aynı şekilde web sitesinde yayınlanıyor, oradan indirip her ay sonu bir önceki ayın raporunu izin lisans dairesine göndermeniz gerekecek.
aldığınız atıkları bakanlığın size vermiş olduğu kodlar çerçevesinde alacaksınız(kütle denge ile ilgili yeni gelişmeler olmuş olabilir ) atık yönetimi güncel belgelerden bir inceleme yapmanızı öneririm.
hayırlı olsun...
 
eski yönetmelikte aylık değerlendirme raporu aynen aylık faaliyet raporu olarak mı kullanılacak yeni yayımlanmayacak mı?
 
madde 10

(11) Birinci fıkranın (d) bendinde belirtilen iç tetkik raporları, aylık faaliyet raporları ve eğitimler ile ilgili esaslar tebliğ ile belirlenir.
diyor esaslar belirlendi ben mi kaçırdım..
 
çevre bilgi sisteminde firmanın kaydını yapmak zorundamıyız . yaptık diyelim buradan hangi işlemleri yapmamız gerekiyor..
 
Üst