• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tat tesisleri belgelendirme hakkında

İLKNUR A

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Şubat 2016
Firma
Esem geri dönüşüm
Merhaba Arkadaşlar,
Belgelendirme için herhangi bir yetkili kuruluşla anlaşamadık. kontenjanları dolmuş. Ben bu belgelendirme işini kendim yapamam değil mi ?
 
@Esem başka bir ps için mi belgelendirme yapacaksınız olayı net anlamadım.

eğer belediye ile sözleşmeniz varsa ps belgelendirmesi yapabılırsınız
 
@Esem belgelendirme piyasaya sürülen ambalaj atıklarının belirli yüzdesini geri dönüştürmek için yapılan işlemdir.
bunun için ek5 beyanı doldurulup işlem yapılır.
eğer böyle bir işlem yapıyorsanız bilemem.
fakat sadece tat tesisi iseniz piyasaya sürmediğiniz için ambalajları böyle bir işleminiz de olmaz.

@Evrem Yeşil yani başkasının belgelendirmesini belediye sözleşmeniz varsa yapabilirsiniz.
 
bizim kendimizin belediyeyle sözleşmesi var. önceki mühendisler yapmış belgelendirme zaten. ben yetkili kuruluş olmadan kendim yapabilirmiyim diye arastırıyorum
 
@Esem
Merhaba, eğer belediye ile anlasmaniz varsa siz belgelendirme yapabilirsiniz. Sonucta toplama ayirma lisansiniz var. Hatta piyasaya surenlerinde belgelendirme yapma sansiniz var. Evrem ustadimda dogru konuya deginmis ek 5 piyasaya surenler belgelendirme yapamaz. Ya yetkilendirilmis kuruluşa uye olmak zorunda yada belgelendirme yapma durumu olan tat firmalariyla
 
Merhaba Arkadaşlar, Lisanslı TAT ve Lisanslı GDT çalışıyorum. Belediye ile sözleşmemiz yok. Piyasaya süren ile belgelendirme yapabilir miyim?
 
Arkadaşlar bir sorum olacak şimdi biliyorsunuz mart sonuna kadar tat ve gdt olarak belgelendirme yapabiliyoruz.ama ben belediyenin sisteminden planı güncellerken sorumluluk sahası kısmında firma eklemesi yapamıyorum.sebebini bilen var mı?
 
Üst