• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

tat tesisleri lisans işlemi ile ilgili yardım

f.ztrk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Eylül 2011
arkadaşalar merhaba yeni bi şubemiz için lisans almayı düşünüyoruz, ama şöyle bi sorun var alcağımız bölge turizm bölgesi olarak geçiyo ve çalışma ruhsatı vermiyo bu durumda lisans almamız mümkünmüdür?
 
Cevap: tat tesisleri lisans işlemi ile ilgili yardım

çalışma iznini belediyeler,il özel idareleri verir.lisansı ise il çevre vermekte.lisans ve çalışma ruhsatı ayrı olaylar..lisans başvurusu için gereken sartları araştırırsanız eğer çalşıma ruhsatı istemeiklrini görürsünüz.çalışma ruhsatının olmaması lisans alamazsınız anlamına gelmez ama çalışabilrmisiniz çalışamazsınız orası ayrı bi olay.sonuçta çalışma ruhsatı olmayan bir yerde faaliyette bulunamaz..
lians için gereken evraklar e-izin yönetmeliği ek-3b,tesisin tasıması gereken sartlar ise ambalaj atığı yön. planında mevcut..şartları ve evrakları sunabilirseniz gfb ve lisans alabilirsiniz...
 
Cevap: tat tesisleri lisans işlemi ile ilgili yardım

Turizm bölgesinde çalışma ruhsatı alsanız bile tat lisansı alamazsınız. Bulunduğunuz bölgenin sanayi bölgesi olması gerekmekte. Ancak depo olarak kullanma imkanınız olabilir başka bir faaliyet gösteremezsiniz.
 
Cevap: tat tesisleri lisans işlemi ile ilgili yardım

merhaba arkadaşlar bir tat tesisinde çalışmaktayım.Tesis GFB sinin bitmesine çok az bir süre kaldı, Lisans için Ambalaj Atık yönetim planını İl müdürlüğüne göndermeden zaman kaybı olmaması için direk Bakanlığa sunsak uygun olurmu? birde bakanlıkta inceleme ne kadar sürer,gfb süresi bittiğinde eksik olursa bize ek süre tanınır mı?
 
Üst