Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tatil siteleri için iş akım şeması olarak arıtma tesisinin proje açıklama raporu şeklinde hazırladım.arıtmadaki ünitelerin anlatımı ve arıtmanın akım şemasını ekledim...kabul edildi..gfb yi aldım..sizde aynı şekilde yapabilirsiniz.
GFB ortak belgeleri nasıl hazırladınız?İşletme belgesi,kapasite raporu,ticari sicil belgesi için muafiyet belgesi mi aldınız?Site yönetiminin oda kaydı olmadığı için muafiyet belgelerini nasıl alacağımı bilmiyorum.Ya da bu belgeler yerine çevre müdürlüğünün kabul edebileceği hangi belgeler sunulabilir?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
GFB ortak belgeleri nasıl hazırladınız?İşletme belgesi,kapasite raporu,ticari sicil belgesi için muafiyet belgesi mi aldınız?Site yönetiminin oda kaydı olmadığı için muafiyet belgelerini nasıl alacağımı bilmiyorum.Ya da bu belgeler yerine çevre müdürlüğünün kabul edebileceği hangi belgeler sunulabilir?Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.