• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tavşan, yılanı rezil etti..

Tuğba Cabi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Şubat 2010
Firma
SHAMROCK TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.
Kıpırtı duyar duymaz bile kaçacak delik arayacak kadar ürkek olan tavşanların içinden bir delikanlı çıktı. Kararı, vazgeçmemesi, cesareti bakın koca yılanı ne hallere soktu.

Bahçede gördüğü yılana zor anlar yaşatan tavşan, imajına pek uymayan, kahramanca bir mücadele örneği gösteriyor. Tavşanlar genellikle şapkadan çıkartılır ama bu tavşanın vazgeçmemesine ve ısrarlı olmasına gerçekten şapka çıkartılır…

[video=youtube;BYzWnmba9Cw]http://www.youtube.com/watch?v=BYzWnmba9Cw[/video]

TAVŞAN KARAR VERDİ, VAZGEÇMEDİ…

“Üstelemek başarının temel unsurudur. Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız, birilerini uyandıracagınızdan emin olabilirsiniz. ”
Henry Wadsworth Longfellow

“Engeller beni durduramaz, her bir engel kararlılığımı daha da güçlendirir.”
Leonardo da Vinci

“Bilgi insanı şüpheden, iyiylik acı çekmekten, kararlı olmak korkutan kurtarır.”
Konfüçyus

“Büyük adamlar olmassa hiçbir şey başarılmaz, insanlar da ancak karar verilirse büyük olabilirler.”
Gaulle

“Yapmak istediğiniz şeyi düşünerek karar ver, verdiğin kararı da mutlaka gerçekleştir.”
Benjamin Fraklin


Derleme / Kaynak : kisiselbasari
 
Üst