• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tedarik edilen firma ile anlaşma

Tuğba Cabi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Şubat 2010
Firma
SHAMROCK TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.
Kömürün satın alındığı firmaya yanma sonucu oluşan küller ya da tedarik edilen kimyasalların bidonları tedarik eden ile tedarik edilen arasında yazılı anlaşma yapıldıktan sonra firmaya geri verilebilir mi?
 


Atık Yönetimi Dairesinde bununla ilgili bir duyuru var. Tehlikeli olanları yıkayıp oluşan suyu kendi arıtma tesisimizde arıtabilmek şartıyla geri verebiliyoruz aksi halde lisanslı kuruluşlara vermek zorundayız. Ama tehlikesiz olanlarla ilgili böyle bir zorunluluk yok tedarikçi firmaya geri verilebiliyor. Biz de geri veriyoruz (hepsi tehlikesiz) denetimde bir sıkıntı yaşamadık.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst