• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli atık bertarafı

Sinem Yılmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Ocak 2011
Arkadaşlar merhaba;

Tehlikeli atık bertarafı konusunda lisanlı firmaları bir türlü bulamıyorum. Ya açılmıyo ya hata veriyor. Nerden bulabilirim bu firmaları acaba?
 
@Sinem Yılmaz
Sinem Hanım tesis nerde acaba öğrenebilir miyim? Ben de tehlikeli atık geri kazanım tesisinde çalışıyorum eğer uygun olursa birlikte de çalışabiliriz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
 
tehlikeli atık firmalarna girmek için şu linke giriyorum ancak benden şifre ve kullanıcı kodu istiyor. görebilmek için ne yapmam lazım, şifreleri nerden almam lazım? yardımcı olursanız sevinirim.
 
@V.Yıldırım
Bitümlü atıkların analizini yaptırmanız gerekebilir. Daha önceden bildiğim camyünü üreten bir firmadan bitümlü atık çıkıyordu analize gönderdiler ve tehlikeli sınıfta çıkmıştı.
 
Merhaba
Atık madeni yağ geri dönüşümü yapan bir firmayız.
Tesisten çıkan atıkları bertarafa gönderiyoruz. Bu atıklar için analiz yaptırmamız gerekli midir?
Biraz araştırdım kimi yaptırmak zorunludur diyor. Kimisi bertarafa gidiyorsa gerek yok diyor.
Kesin bir bilgiye ulaşamadım.????????????
 
Tehlikeli atık bertaraf ya da geri kazanım firmaları zaten adı üstünde tehlikeli atık almaları gerektiğinden herhangi bir analiz yaptırılmaya gerek yok. 120109 atık kodu ile bor yağının bertarafa gönderilmesi gibi. Eğer tehlikesiz atık firmasına göndermiş olsaydınız atık koduna göre analiz yapılarak tehlikelilik durumu belirlenecek tehlikeli maddelere analiz yaptırmanız gerekecekti. 120120 metal talaşı gibi.
 
Üst