• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli Atık Beyan Sistemi (TABS)

NilgunÇ.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Temmuz 2012
Tabs sistemine bildirimleri yaparken tehlikesiz atıkta girmemiz gerekiyormuş sanırım ama tehlikesiz atığın atık işleme yöntemi olarak ne gireceğiz?
 
eçbs ye aktarılmamış tesis için faaliyet durdurma butonu mevcut değil bu durumda ne yapmalıyım?
 
@evinkaya Aktarmadan faaliyeti durdurma başvurusu olmuyor diye biliyorum. Sadece "TESİSLER" kısmında "KALDIR" şeklinde buton var. Ama oradan kaldırınca tesisin faaliyeti son bulmuyor. İlerleyen zamanlarda tekrar karşınıza çıkıyor. Şimdilik tek çözüm aktifleştirip, sonra faaaliyeti sonlandırmak gibi.
 
TAP artık pilleri 20 01 34 tehlikesiz kodu ile aldığını söylemişti ve D5 yöntemi ile işleme tabi tutuyor
Tıbbi atık ise D10
tıbbi atıklarınızın listesi için ibb ye ulaşabilir ve kullanıcı adı kodunuzu öğrenecek listesine ulaşabilirsiniz.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Arkadaşlar merhaba,
Danışmanlığını yaptığım bir araba servisinin atık beyanını yapacağım fakat kapasite raporu olmadı için, yıllık kapasite kısmına ne yazmam gerekli?
 
Bizimde danışmanlığını yaptığımız bir servis var biz yıllık servise gelen araç sayısını yazıyoruz.
 
@eyuludag Merhaba, artık dilekçe kabul etmiyorlar. EÇBS'den faaliyete son verme başvurusu yapıyorsunuz. Size otomatik dilekçe yaratıyor. Onu elden İl Müdürlüğüne sunuyorsunuz.

22497
 
nace-kapasite-jpg.22496
 
yıllık hasta sayısı daha uygun olur, hastanede yatan hasta dışında poliklinik aktivitesi çok oluyor..
 
Merhaba, TABS a eksik giriş yapmışım, onaylamıştım girişi. İl müdürlüğünden iptal ettirebiliyor muyuz? ya da nasıl yapıyoruz.. :/
 
Merhaba Gizem Hanım ,
Derya Hanımın dediği sistemi de deneyebilirsiniz. Ancak ben denediğimde o Şekilde yapamayacağımı belirtmişlerdi.
Dolayısyla dilekçe ile başvuru yaparak sistemi açtırmıştım. Sizde dilekçe ile başvuru yapıp açtırabilirsiniz.
 
Ankara il müdürlüğünün telefonları çalışmıyor, böyle bir şey olabilir mi ya? Önce bi sorayım diyorum işi gücü bırakıp kalkıp gitmeyeyim diye, koskoca il müdürlüğüne ulaşılamıyor. Delirmemek elde değil bu ülkede.
 
Üst