• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli Atık Beyan Sistemi

Yağmur Cengiz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Temmuz 2009
Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığından

2011 yılı tehlikeli atıkların beyanı için kullanılacak olan web sayfası adresi
http//cevre.cob.gov.tr

olarak değiştirilmiştir.

Yeni kullanıcı adı ve şifreler için faaliyet sahipleri yine
http//cevre.cob.gov.tr
adresinden başvuru yapabilirler.
 
Herkes şifrelerini yenileyecek mi?Eski şifrelerle sayfaya giriş yapılabiliyor ama beyanlarla ilgili bir yönlendirme yok. Çevre Müdürlüğüne sordum onlar da çözememişler durumu.Bilgisi olan var mı?
 
Arkadaşlar merhaba,

Tabs şifresinin bu adreste kayıt tipinden sıfırdan kayıt olabilir miyiz? Bizim firma 2008 yılında tabs şifre ve kullanıcı kodu almış ama hiç kullanmamış kullanıcı adı ve şifreyle sisteme girdiğimde yanlış olduğunu söylüyor. Acaba sistem kapalı da ondan mı giremiyorum yoksa gerçekten de iptal mi olmuş..
 
Merhaba Aysun Hanım;
Bakanlıktan Alper Beyler Alper Bilgin olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam isimlerini kendilerine ulaşabilirseniz bu sorunu çözeceklerdir.
Benzer bir durumda banada yardımcı olmuşlardı. Veya bilgi işlem departmanından Can Bey'ler ilede görüşebilirsiniz.
Tel numaraları 03122075612 şeklindedir.
Kolay gelsin.
 
Üst