• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli atık bildirimi

Emre Türk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Şubat 2009
Firma
....
Arkadaşlar Merhaba,

Çevre görevlisi olarak çalıştığım bir firmanın 18 tane şantiyesi var ve birbirlerine fazla uzaklıkta sayılmazlar. Ben bu şantiyelerden çıkan atıklar için tek bir kod ve şifre almam yeterli olur mu? Ya da lokasyonları farklı olduğu için ayrı ayrı mı yapmak gerekir?
Ayrıca şantiyelerden birinde izin alınması gerekiyor. Buradan çıkan atıkların beyanını da diğerleri ile birlikte tek kullanıcı adı ve şifre üzerinden yapabilir miyiz?
 
@Emre Türk
Çevre Bilgi Sistemi şifresi her tesis için ayrı olarak alınır ve kullanılır.
Bahsettiğiniz durumda şantiyeler her ne kadar olsa da her şantiye yani her tesis adresi birbirinden farklı neticede.
Yine de bakanlıkla bu konu hakkında görüşmenizde fayda var.
 
Üst