• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

tehlikeli atık geri kazanım-bertaraf firmaları

Sevinç

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Temmuz 2009
Şehir
Trabzon
Firma
EYLÜL MADENCİLİK MÜHENDİSLİK DAN. İNŞ. TİC. LTD. ŞTİ.
Merhaba arkadaşlar,

Danışmanı olarak çalıştığım firmanın atık bertarafı için lisanslı geri dönüşüm firması ile sözleşme imzaladık. Ancak haziran ayından beri hiçbir net bilgi alamadık. Sürekli ertelendi ve başka tarihler söylendi. Bu durumda izlememiz gereken yol ne olmalı. Sonuçta lisansına ve yaptığımız sözleşmeye güvenerek uzun süredir atıkları bekletiyoruz.

İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dlerim
 
@Sevinç

Güzargah belirlemesi yapmakta zorlanıyorlardır. Bu güzargah üzerinde olduğunuz zaman size mutlaka ulaşırlar. Atık miktarları az olduğundan belirli bölgelerde belirli atık miktarlarına ulaşınca araç gönderiyorlar. Sabırlı olmakta fayda var. Atıkları toplamanız ve bertarafı için sözleşme yapmanız bu aşamada yeterli olacaktır.
 
Sevinç Hanım Merhaba,
Ekolojik Enerji A.Ş. Lisanslı bertaraf tesisi olarak atıklarınız hakkında sizinle bizde görüşmek ve tanıtımımızı yapmak isteriz, Eğer ilgilenecek olursanız,
0530 763 49 30
telefon numarasından bana ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla.
 
Cevaplarınız teşekkür ederim. Şu an acil olduğu için başka bir firma ile anlaştık ancak ortada bir yanlış var ve bunun hakkında bakanlığa şikayet dilekçesi yazmaya karar verdim. sözleşme imzalandığı halde 3 ay bekletip ortadan kaybolmak diye bir şey olmamalı bence. Sonuçta onların yüzünden ceza da alabilirdik.
 
Merhaba Sevinç Hanım,

Eğer yapmş olduğunuz sözleşmede atık alımıyla ilgili olarak talebinizden sonra belirli bir süre belirtilmiş ve sizinde bu konuda sözleşme yaptığınız firmaya atık alımı ile ilgili yazılı bir beyanınız da varsa bakanlık haricinde hukuki süreci firmanızın avukatları vasıtasıyla da, ayrıca, takip ettirebilirsiniz.

Konuyla ilgili olarak her türlü yardıma hazır olduğumu belirtirim.

Saygılarımla

Oğuz DEDEHAYIR
 
Ne yazık ki süre ile ilgili yazılı bir beyan olmadı. Israr etmemize rağmen sadece sözde kaldı her şey. Elimizde sadece sözleşme var.

İlginiz için teşekkür ederim
 
Rica ederim Sevinç Hanım,

Ancak benzer sıkıntıları yaşayan kişilerin olduğunu düşünürsek sizin izlediğiniz yol konusunda eğer ilerleme sağlandıysa bizleri haberdar edebilirseniz, ileride benzer durumlarda olan kişiler için de sonuç anlamında örnek teşkil edebilir.

Saygılarımla

Oğuz DEDEHAYIR
 
yeni konu açmadan burdan devam edeyim dedim,,,

firmamızada 3 ayda bir yaklaşık 4-5 ton tehlikeli atık çıkmakta,
istanbul/esenyurt bölgesinde, 2 firmadan teklif istedim ama cevap gelmedi,
yeni sözleşme yapmak istiyoruz, birde fiyatlarıda görmek istiyoruz,
bu konuda destek verebilecek arkadaşlar mesaj atabilirler mi?

birde ortalama fiyat varmıdır? nerelerdedir?
 
@Bekir38

Tehlikeli atıkların kodlarına göre fiyat verebiliyor bazı firmalar, örneğin kontamine ambalaj için 7,5+KDV /kg başka bir kod için 8 TL olabiliyor. Benim size tavsiyem tüm yurtta hizmet veren firmalar yerine bölgesel firma tercih etmeniz. Diğer türlü atıkların alımı işkenceye dönüşüyor. Bölgesel olduklarında da yukarıda bahsettiğim fiyatlar daha düşük oluyor. Tek sıkıntı işletmenizden çıkan atık kodlarının tümünü aynı anda alabilen firma bulmak. Nacizane önerim budur : )
 
@Bekir38

Merhaba Bekir Bey atık kodlarınızı ve miktarlarını göndermeniz durumunda Ya-se Özel Sağlık Hizmetleri Endüstriyel Atık San.Tic.Ltd.Şti olarak fiyat teklifi sunabiliriz.
info@yaseatik.com mail adresine atık kodları ve miktarlarını göndermenizi rica edeceğim.
 
@Aybike Alper

mail attım, burayada ekleyeyim, atık kodları aşağıdaki gibidir, ilave 200138 var yılda 4-5 ton civarı,

Atık Kodu Atık Tanımı
19 08 13 Arıtma Çamuru
08 01 11 Atık toz boya
15 01 10 Basınçlı boya kutuları
15 02 02 Kontamine Bez
16 02 13 Elektronik atıklar
20 01 21 Flourasan

miktarları toplamda 3 aylık 3-4 ton civarı oluşmakta, yıllık bazda ahşap dahil 20 ton üstü bir seviyede, yılda 3 sevkiyat işimizi görür aslında, nakliye fazla tutmasın denilirse,, fiyatlar sanırım değişken 7-8 tl ler örnek zaten denmiş , bizdeki 2 teklif te 0,5 civarı,
 
Neşat Bey haklı olabilirsiniz ama bizim bahsettiğimiz atıkların geri dönüşümünü yapan firma var fakat lisanslı değil. Bu durumda sıkıntı çıkıyor. Firma atığını bedelli vermek istiyor. Bu yüzden arayıştayız.
 
Üst