• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Oğuzhan Keskin

Kahramanmaraş İl Temsilcisi
Etkinlik Grubu
Katılım
16 Aralık 2013
Şehir
Afyonkarahisar
Firma
ANKARA-İZMİR YHT YAPIMI İŞ ORTAKLIĞI
Arkadaşlar Merhaba,

Tehlikeli atık geri kazanım lisansı olan firmanın 2 adet çekici 2 adet dorsesi mevcut olup araçların tehlikeli atık taşıma lisansları mevcuttur.

Çekicilerden biri satılmış olup dorsenin teki boşa çıkmıştır. Boşa çıkan dorseyle firmaya ait diğer çekici ile tehlikeli atık taşınımı yapılabilir mi?

Boşa çıkan dorsenin atık taşıma lisansında satışı yapılan çekicinin plakası yazmaktadır. Eğer diğer çekici ile tehlikeli atık taşınmasında problem yok ise dorsenin tehlikeli atık taşıma lisansına tek kalan çekicinin plakasını da ekletmemiz gerekir mi?

Konu hakkında bilgisi ve fikri olan paylaşırsa sevinirim.​
 
Dorsenin lisansında bulunan çekici hangisi ise yasal olarak sadece o çekici taşıyabilir.
Dorsenin lisansına tek kalan çekicinizin plakasını da ekletmeniz gerekiyor yani.
 
Üst