• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikeli atıkların sınıflandırılması

O kadar çok kişi konuya göz atmasına rağmen ve bir okadar da ek'li dosyaları indirmiş kişi varken, hiç kimsenin teşekkür etmemesi üzücü bence :/ Paylaşım için teşekkürler. Zahmet oldu.
 
merhaba arkadaslar

sac kaynak ve lehim işleri yapan bir firma için aık yonetım planı yapmaktayım fakat bırkac atık kodunda takıldım. yardımcı olabılırmısınız?

---uretımden kaynaklanan kontamıne metal talaş
---boyahane unitesi havalandırma filtresinden kaynaklanan filtre tozları

atık yonetımı genel esaslarında bunlara karsılık gelecek kodlar hangılerı olabılır acaba?
 
@lethe
Üretimden kaynaklanan kontamine metal talaşının kodu 12 01 20
Boyahane ünitesi havalandırma filtresinden kaynaklanan filtre tozları ise 07 03 09 (Halojenli filtre kekleri ve kullanılmış absorbanlar) ya da 07 03 10 ( Diğer filtre kekleri ve absorbanlar) olarak verilebilir.
 
Üst