• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikesiz Atık Geri Kazanım Lisansı İçin Ne Yapıcam??

Ömer Taşdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Ocak 2012
Arkadaşlar uygunluk yazısını aldığımız tehlikesi atık geri kazanım lisansı için acil durum müdahale planı ve Ek-3 C'de yer alan Teknik Uygunluk Raporunu nasıl hazırlaycağım bana yardımcı olucak arkadaşlar var mı? Elinde hazırladığı bir örnek taslak bulunan varsa iletirse çok sevinirim. Herkese iyi çalışmalar..
 
Bazı tehlikesiz atıkların geri kazanımı tebliği Ek-1 e göre hazırlamanız gerekiyor.
 

Ekli dosyalar

  • tehlikesiz atık.doc
    38 KB · Görüntüleme: 54
doğru sölüyosunuz fakat bu teknik uygunluk raporunda istenilenleri ben bir word dosyasında kendim hazırlayabiliyor muyum? yoksa bir kurumda rapor almam gerekiyor mu
 
tebliğdeki ek-1 7.maddeye göre rapor almanız gerekiyo geri dönüşümlü malzeme olarak satacağınız malzeme için
 
o maddede veya die bir belirtme var sonunda da geri kazanılan ürünlerin standartları ticari isimleri ve üretim miktarları diyor. 3 tercihli birşey var bu madde de anladağım kadarıyla. yani hangisi istersek o şekilde mi yapıcaz acaba
 
Üst