• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

tehlikesiz atık geri kazanımı için teknik yeterlilik raporu

ZehraÖztürk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Nisan 2011
Arkadaşlar merhaba çalışmakta olduğum fabrika tehlikesiz atık geri kazanımı yapmakta bunun için çevre lisansına başvurduk ve geçici çalışma faaliyet belgesini aldık.Lisans alabilmek için 6 aylık süre içerisinde teknik uygunluk raporu almamız gerekiyormuş.Bu rapor üniversitelerden veriliyormuş. Bunun için neler yapılması gerektiğinde bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim.
 
Cevap: tehlikesiz atık geri kazanımı için teknik yeterlilik raporu

tehlikesiz atıklar için teknik uygun raporunu üniversiteden almanıza gerek yok siz hazırlayabilirsiniz
BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ ek-1 de yer alan bilgileri yazmanız yeterli olacaktır.bildiğim kadarı ile.
 
Cevap: tehlikesiz atık geri kazanımı için teknik yeterlilik raporu

Akademik raporun sadece tehlikeli atık gerı kazanımda istendiğini biliyorum1 ay once ben hazırlamıstım. proje tanıtım dosya formatından farkı yok neredeyse..
 
Cevap: tehlikesiz atık geri kazanımı için teknik yeterlilik raporu

tehlikesiz atıklar içinde hazırlanıyor. benim hazırlamam gerekiyor bilgi toparlamam gerekiyor
 
Cevap: tehlikesiz atık geri kazanımı için teknik yeterlilik raporu

Tehlikesiz atıklarda akademik rapor yok. fizibilite raporu olarak gecıyor. Akademik rapor tehlikeli atık larda fızıbılıte raporunun ıcınde ıstenen akdemik unvan onaylı bir rapordur. bunu zaten senın hazırlama yetkın yok.. TEhlıkeısz atıkların ek1 ındekı maddelerı tamamlayıp sısteme yuklemen yeterlı olacak kolay gelsın..
 
Merhabalar. Ben Cumhuriyet Unv. Muh. Fak .den Yrd.Doc.Dr. Ergun Pehlivan. Biz çevre muh bolumu olarak 1 adet teknik uygunluk raporu, 2 adette kurumsal akademik rapor hazırlayıp teslim ettik. Bunlardan yazdık. Ben yazınızı yeni gordum muhtemelen bu isi halletmissinizdir ama eger halletmediyseniz ve halledecek bir universite ararsanız yardımcı olabiliriz. epehlivan@cumhuriyet.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. Kolay gelsin.
Yrd. Doc. Dr. Ergun Pehlivan
 
Üst