• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikesiz atık ihracatı kütle denge motat sistemi

turkay23

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Eylül 2011
Arkadaşlar motat sisteminde tehlikesiz atık ihracatı veri girişinde tek pencere no yazan bir bölüm var buraya beyanname numarası mı yoksa ihracat beyanı numarası mı yazılacak bilemiyoru.yapan arkadaşlar hangi bilgiyi o bölüme işliyorlar.yardım ederseniz çok sevinirim
 
Arkadaşlar merhaba,

Ambalaj atığı toplama ayırma tesisi olarak faaliyet gösteriyoruz, atıklarını aldığımız bir firma eklentiyi tarafımıza yönlendirerek bize verdikleri atıkları Motat üzerinden taşıma talebi ekleyerek göndereceğim diyor. Normalde bu tehlikeli atıklar için yapılan bir işlem değil mi ama atık kodu olarak 15 01 02 de eklenmiş görünce sizlere sormak istedim. Konunun akıbeti nedir? Link aşağıda yer almaktadır.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
Ömer EsMerhaba;
bende sadece tıbbi ve tehlikeli atıklar için bu işlemler yapılıyor diye biliyordum. Çapak yada plastik ambalaj kodunu eklemelerinin sebebi ithalat-ihracat işlemleri için gerekli olabilir mi acaba ? yoksa araçlar her gün fabrikalardan sürekli atık alıp boşaltıyor bana biraz anlamsız geldi.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst