• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tehlikesiz atık toplama ayırma lisansı

Özgür Gülen

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Haziran 2011
Firma
TUNÇ GERİDÖNÜŞÜM METAL
Arkadaşlar tehlikesiz atık toplama ayırma lisansı için iskan(Yapı Kullanma İzin Belgesi) şartmı iskan olmadan lisans alanlar varmı
 
Merhabalar arkadaşlar.. Bende bu konuyla ilgileniyorum bu aralar..Tehlikesiz atık toplama ayırma lisans kapsamında değilde belge olark il müdrlükleri tarafından veriliyor bildiğim kadarıylaa..
 
@Çağla Kasım Aydın
bu gibi durumlarda Kapasite raporuna tabi ise Kapasite raporu, muaf ise muaf yazısı ile birlikte makine ekipman beyanını gösterir belge hazırlamak doğrudur...
 
pekii kapasite raporu yok ve ambalaj atığı toplama ayırma tesşsş için ayırma bandı gerekli yönetmelik gereği ozman ne yapmalı. makina ekipman listesi değişecek o kişinin aleti aldıktan snra kapasite raporunu alması dahamı uygun olur ?
 
yönetmelikte bahsi geçen tesiste bulundurulması gerekli ekipmanların hepsi olmadan zaten uygunluk yazısını vermezler. en küçük tabela eksikliği bile olsa bu. ekipmanlar alıncak ve bunların hepsi demirbaş olarak işlenip kapasite raporunda olacak. denetim esnasında sorabilirler bandınız var ama kapasite raporunda neden yazmıyor diye. zaten lisansı alana kadar bir sürü denetim geçireceksiniz. gerek çed olsun gerek uygunluk gerekse başka şeyler. bu denetimler sırasında her türlü olabilmesi muhtemel şeyleri minimuma indirmek gerekir.
 
@Sule Yanıkkaya
levhalandırman gerekmez
atık kodlarını belirlersiniz dilekçeyle sunarsınz il müdürlüğüne onlar gelirler zaten bazı tehlikesiz atıkların yonetmeliğinde yapılması gerekenler mevcut orda tesisinizi hazır hale getirirsiniz ben şuanda almak uzereyım tehlikesiz atık belgesini son aşama ya geldım takıldığınız bı şey olrsa sorabılırsınız.
 
Merhaba,
Firmamız Tehlikesi Atık Toplama -Ayırma Belgesine sahip bizim bakanlığa herhangi bir bildirimde bulunmamız gerekiyor mu ?Teşekkürler.
 
Arkadaslar tehlikesiz atik toplama ve ayirma lisansi almam lazim nereye nasil hangi dilekce ile hangi belgelerle basvurmam gerekiyor yardimci olabilirmisiniz veya cuzzi bi miktar ucretle islerin takibi icin yardimci olabilecek biri var mi

@Hilmi Katırcılar

basvuru formu ve gerekli evraklar konusunda yardimina ihtiyacim var
 
@Hilmi Katırcılar

Hilmi Bey biz Ankara' da levhalandırmadan alamıyoruz, her firmamıza levha yaptırdık. Evet doğru tesisi hazır hale getirdikten sonra hiç sorun kalmıyor. 5 tane aldık biz de. Ancak dediğim gibi levhalandırma, bölmelendirme olmasına kesin dikkat ediyorlar.
 
Üst