• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Teknoloji sayesinde telefon faturanızı oldukça azaltmak mümkün

dilokullari

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Mayıs 2013
t4z3as.jpg



Bulut Telefon Nedir?

Bulut Telefon, İnternet üzerinden ses iletimi teknolojisi olarak tanımlanabilir. Internet hattı üzerinden yapılan telefon görüşmelerindeki amaç, sesli görüşme maliyetlerini en aza indirmek ve yüksek özelliklere sahip telefon sistemleri kullanabilmektir. Özellikle son zamanlarda internet altyapısı gittikçe geliştiğinden dolayı VoIP görüşmelerindeki ses kalitesi de analoglara kıyasla çok daha iyi durumdadır.

Bulut Telefon Avantajları Nelerdir?

• İnternet hattı sayesinde dünyanın her yerinden VoIP santralinizle görüşme yapabilirsiniz.
• VoIP hesabınızı, cep telefonunuza kuracağınız yazılımlarla dilediğiniz yerde mobil olarak kullanabilirsiniz,
• Her ay bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Ne kadar kullanırsanız o kadar ödersiniz.
• Aynı hattı kullanırken aynı anda birçok sesli görüşme yapabilirsiniz.
• Yurt içi veya yurt dışı çalışanlarınızı santrale dahil ederek herhangi bir yerdeki çalışanınızla tamamen ücretsiz görüşebilirsiniz.
• Numara taşıma özelliği sayesinde şu an kullandığınız numaranızı bırakmadan bulut telefon ve voip santral edinebilirsiniz.

Türkiye'de özellikle bu sene ip telefon alanında açılan şirket sayısı hızla artmaktadır. Bu durum, görüşme fiyatlarının neredeyse bedava şeklinde tabir edebileceğimiz kadar düşük rakamlara inmesine olanak sağlamıştır.
 
Üst