• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Teknosa nostaljik eskici arabalarıyla Çevre Günü'nde e-atık toplayacak

Hakan Güngördü

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Şubat 2010
Firma
LimakPort Uluslar Arası Liman İşletmeciliği A.Ş.
slide.jpg

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, teknoloji ve çevre konusunda daha bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Teknosa, Dünya Çevre Günü vesilesiyle 3 Haziran günü Nişantaşı ve Suadiye sokaklarında nostaljik eskici arabaları ile çevre bilincini sokaklara taşıyacak. Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa, teknoloji ve çevre bilincini geliştirmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dünya Çevre Günü vesilesiyle 3 Haziran günü Nişantaşı ve Suadiye sokaklarında düzenlenecek etkinliklerle elektronik atık toplayacak olan Teknosa ekibi, teknoloji ve çevre konusunda toplumu ve tüketicileri bilinçlendirmeyi amaçlıyor. 2003 yılından beri e-atık topluyor Çevre konusunda başlattığı projeleri ve verdiği desteği bundan sonra da aynı kararlılıkla devam ettirecek olan Teknosa, 2003 yılından beri e-atık toplama projelerini başarıyla sürdürüyor.


teknosa.jpg


kaynak: teknosa.com/KurumsalSayfalar/Turkce/Pages/B%FClten_37
 
güzel bir etkinlik olmuş. gözüme nedense direk nişantaşı ve suadiye çarptı. neden esenler, sultanbeyli gibi yerler değilde elit semtler :)
 
@MustafaKaptan
temennimiz şu anda planlanan 2 semtte değil ülke genelinde yapılmasıdır. sonuçta teknosa'nın olmadığı yer yok gibi. neden elit kesimde...bu da bir pazarlama reklam olabilir. sonuç olarak bu tarz etkinlikleri görmek sevindirici.
 
atık üzerinden reklam,teknosa için enfes, tepkiler komik geliyo... e-atıklar toplansın da son nokta exitcome burda, ben o atıklar değerlendirilebiliyormu o kısımda takılıyorum
 
@Filiz Bali
bırakın reklamı böyle yapsınlar, en azından insanlar e-atık kavramını biraz daha anlayacaktır. en azından bu atıkların toplanması gerektiği yönünde akıllarının bir yerinde bir bilgi oluşacaktır.
 
Üst