• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tekstil Atıkları (Atık Kumaş)

senkayaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Ekim 2018
Firma
Karçed Danışmanlık
İyi çalışmalar CVNet üyeleri, Kastamonu'da danışmanlığını yapmakta olduğum hazır kumaştan kıyafet imal eden firmamın tesisi bünyesinden pamuklu ve polyester kumaş kırpıntıları, astar atıkları depolanmaktadır. Bahsi geçen atıkları taşıtmak istiyorum. Önerebileceğiniz lisanslı firma var mı? Hangi firmalara vermektesiniz? Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
 
Sadece Kastamonu ili için mi soruyorsunuz bide direkt firma isimi verebiliyor muyuz acaba, site kuralları açısından herhangi bir sıkıntı yaratır mı bu durum?
 
Firmam Kastamonu'da bulunmaktadır. Firma bilgileri veriliyor mu bilmiyorum bende henüz kayıt oldum. Bakanlığın sayfasından ulaşamıyorum erişime kapalı durumda, şu anda buradan başka bir referans alabileceğim bir yer yok. :(
 
Aksaray'da Akgüneşler Tekstil var tekstil atıklarını alan. Atık gönderimi yapmıştık bir kaç kez. Lisansıda mevcut. Orayla görüşebilirsiniz.
 
Üst