• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tekstil sektöründe temiz üretim sempozyumu 27-30 Mart 2012

Sedat G.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Nisan 2010
Şehir
Kırklareli
Firma
Özel sektör
T.C.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde, tekstil üretimi ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi, geliştirilmesi ve ilgili paydaş gruplarla (Üniversiteler, özel sektör, STK’lar, oda ve birlikler, Enstitüler,) bilgi alışverişinde bulunulması ve Tekstil Sektöründe Temiz Üretim ile ilgili yeniliklerin değerlendirilmesi amacı ile 27-30 Mart tarihlerinde Antalya’da 3 gün sürecek “Tekstil Sektöründe Temiz Üretim Sempozyumu” düzenlenecektir.

Katılımcıların katılım ücretleri (1.000 TL KDV dahil) kayıt formunda belirtilen şekilde ödedikten sonra, 15 Mart 2012 tarihine kadar kayıt formunu Türkiye Çevre Koruma Vakfına göndermeleri gerekmektedir. Eğitim Antalya’da gerçekleştirilecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ 15 MART 2012 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Üst