• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Yönetim Telegram Grubu - Ban Açtırma Konusu

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiştir.

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Merhaba sevgili meslektaşlarım,

Bildiğiniz üzere Eylül ayında ÇMNet Telegram Grubunu aktif hâle getirmiştik. Aradan geçen sürede 2.200 üzerinde kişiye ulaştık. Ancak kişi sayısı arttıkça sorunlar da aynı hızla artmaya devam ediyor. Bu nedenle bu konunun açılması da ihtiyaç haline geldi.

Telegram grubu linkimiz:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Grupta belli başlı kurallar mevcuttur:
1- Gruba gerçek bir isim ya da isim&soyisim ile girilmesi zorunludur. Takma isim, kısaltma, smiley, noktalama işareti gibi isimlerle girilmesi yasaktır.
2- Gruba Türkiye Saati İle 23.00-07.00 arasında mesaj atmak yasaktır. Atılan mesaj gruptaki bot sayesinde otomatik silinmekte olsa da bu da uzaklaştırılmanıza sebep olacaktır.
3- Gruptaki kişilere, -kişi izin vermediği müddetçe- özelden mesaj atmanız yasaktır. Gelen şikayetler ve durumun tespiti neticesinde mesaj atan kişiler kalıcı olarak uzaklaştırılacaktır.
4- Grup yöneticilerinin izni ve bilgisi dahilinde olmadan herhangi bir şekilde web sitesi, ürün, firma ya da grup tanıtımı yapamazsınız. Tespiti kalıcı olarak uzaklaştırılma ile sonlanmaktadır.

Ağırlıkla 1. ve 4. madde nedeniyle çok fazla arkadaşımız gruptan uzaklaştırıldı. Bu nedenle gruptan uzaklaştırılan arkadaşlarımızın "ARTIK BİZİMLE ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇMEMESİ" adına bu konuyu açma ihtiyacı duyduk. Ban açtırmak için yapmanız gereken çok basit:


• Gruptan yasaklandı iseniz yasaklandığınızda kullandığınız adı ve şu anda mevcut olan adınızı/ad-soyadınızı konu altından bildirebilirsiniz.
Gerekli kontrollerin ardından yasağınız kaldırılarak konu altından bildirileceksiniz. Ardından gruba girmek için tekrar bağlantı linkini kullanabilirsiniz.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.
 
Son düzenleme:
Merhabalar
Bu kullanıcı adıyla telegram hesabı bulunmamaktadır diyor paylaştığınız link üzerinde.
 
Merhabalar bende telegram grubunda yer almak istemekteyim. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.
 
Evet neden @mervanzirek kullanıcı adının ban açtırma talebini kimse görmüyor ? Sebebini öğrenebilir miyim ?
 
Merhabalar telegram grubuna katılmak istiyorum.
Telegram ID: Ramesuse
 
Merhabalar
Bu kullanıcı adıyla telegram hesabı bulunmamaktadır diyor paylaştığınız link üzerinde
 
telegram gurubuna katılmak istiyorum . telegram adım : Ramesuse
 
gruba katılmak istiyorum, telegram ismim Tunç Bozkurt
 
Üst