• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tesis Kayıt Etmek

cevrecigenc

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Mart 2009
İYi GÜNLER .. bir sorum olacak. Bir danışmanlık firmasında çevre görevlisiyim. Yeni bir firma ile sözleşme yaptık. Ama bu firma daha önce başka bir danışmanlık firmasıyla çalışmış GFB başvurusunda bulunmuş ve eksiklik bildirimi almış. tam bu aşamadan sonra bizle sözleşme imzaladı. Bİzde firmanın kaydını giriyoruz ama yeni kayıt olan bir firma gibi gözüküyor. yani GFB başvurusunda bulunuldu eksiklik bildirimi gibi şeyler yok. Bu firmanın ilk kaydı nasıl girildiyse o şekilde girilmesi lazımmış heralde. eski danışmanlık şirketini aradık kayıtlarını sildik dediler yada bilgileri vermek istemediler. Bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım... bilgisi olan varsa ... bakanlığıda aradım bir çok mühendis bilmiyorr..
 
GFB EKSİkliği geldikten sonra , eksiklikler tamamlanır ve tüm dosyalar ilk kayıtta olduğu gibi tekrardan yüklenir sisteme,
 
problem orda değil biliyorum sisteme bu firmayı yüklediğimizde eksiklik bildirimi gibi bişe gözükmüyor ki. yeni kurulmuş hiç GFB başvurusu yapılmamış bir firma gibi gözüküyor. yani eksikleri tamamladık göndereceğimiz yer yok.
bilmem anlatabildim mi.
 
başvurular kısmında gözüküyor kaydettim oda gözüküyo gözükmeyen şey GFB eksiklikler listesi başvuru yapılmış eksiklik gelmiş eski danışmanlık şirketine çıktısını almışlar dosyaya koymuşlar. benim sorunum ilk kayıt nasıl girildi onu bulabilmek aynen onun gibi harfi harfine girmeliyim ki bendede gözüksün ama eski danışmanlık şirketi vermiyor sildim diyor o bilgilere nasıl ulaşmam gerektiği. hiçç böle bi durmla karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama.
 
Aynı sorunla ben de karşılaştım hatta şu an hala durumu çözemedim. Bizdeki durum da GFB almış bir firma lisans aşamasında bizle anlaştı ben de sistemde GFB'yi görüntüleyemiyorum. Bakanlıkla görüştüm dilekçe yazın dediler yazdım yolladım faks yollayın dediler onu da yaptım ama hala dönüş olmadı telefonlara da cvp veren yok. İşin içinden çıkan olursa durumu izah edebilir mi acaba?
 
Üst