• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tesis kayıt

S.Gönenç Çalıcı

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Temmuz 2010
Firma
Mavi Yıldız Arıtma Havuz İnş. San. Tic. Ltd. Şti.
Arkadaşlar

Tesis kayıt sayfasında cevre.cob.gov.tr yazısı çıktığından sonra sıfırdan tesis kaydeden var mı? Yeni aşamalar neler? Eskiden tesisle protokol yapmadan önce tesis kayıt ediyorduk. Şimdi öle bir seçenek bulamadım. Tesisle protokol yap kısmından ise de il ilçe belirtmeme rağmen herhangi bir sonuç getirmedi ekranıma. Bilgisi olan var mı?

Teşekkürler
 
cevre.cob.gov.tr de bugün itibarı ile şöyle bir yazı çıkıyor http://img3.imageshack.us/img3/3206/adszxim.jpg
 
yazılım sistemini herkes oluruna bıraktı galiba uğraştıkça sıkıntı basıyo :confused:
 
Ben firma ekleyeceğim ama başka dan. firmasının sistemden düşürmesini bekliyorum. Onun dışında deneyen varsa tecrübelerini paylaşırsa seviniriz.
 
: Danışmanlık firması ile
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
giriş yapıp
  1. tesis işlemleri>işletme protokol işlemleri
  2. Yeni işletme protokolü
  3. İşletme tipi seç (Firma seçtik)
  4. Vergi numarası girip firmayı bul (bulamadı iseniz 6ya geçin)
  5. Çıkan firma ile sözleşme yükleyip e-imza ile imzala (danışmnalık firma imza yetkili istiyor
firma bulunamadı ise
A) firmanın sistemde kaydı vardır gözükmüyordur. Firmanın tehlikeli atık beyan sistemi şifre kullanıcı adı ile giriş deneyin. Giriş yapılırsa güncelleyin tekrar 1.adıma dönün. (Şu sıra firma kayıtlı olsada 4. adımda gözükmeyebiliyor bakanlık düzeltmeye çalışıyor)
B) Firmanın kaydı yoktur. cevre.cob.gov.tr kayıt başlangıç linkinden kayıt yapın firma ve tesis kaydı yapın. kullanacağınız sistemleri (TABS,ambalaj SEVESO vb) işaretleyip çıktı alıp İL Çevre ye başvurun şifre gönderecekler. Kayıt bitince tekrar 1.adıma dönebilirsiniz.
Yinede dediğim gibi kayıt etsekte bazı firmalar gözükmüyor, bakanlığa ulaşın en azından baskı olur herkes hata alıyor diye...
 
Ben tam iki haftafır deniyorum çevre yönetim birimi kurmak için yok olmuyor. Can bey sağolsun maillere cevap veriyor çalışma yapılıyor dedi ama kaç hafta oldu...
birde çevre blgi sisteminde tekrar tekrar firmayı kaydetmiş oldum. aynı firma üç defa kayıt olmuş gibi görünüyor bunu nasıl çözerim.

Ayrıca tehlikeli atık beyanında geçmiş yılların beyanları da görünmüyor. Geçen sene ondan önceki senin bildirimlerini görebiliyorduk eskiden şimdi nasıl göreceğiz??
 
ben 5 firmanın girişini yapmaya çalışıyorum. 3 ü daha önce Tehlikeli Atık beyan sistemi ile sisteme kayıt olmuş, 2 si olmamış.
olanları güncelledim, olmayanları kayıt edip çıktı alıp İl Çevre ye başvurdum.

1 adet daha önce kayıdı olan bir adette olamayan firmanın protokol işlemlerini gerçekleştirebildim. Diğer 3 firma henüz danışmanlık sisteminde gözükmüyor, yada hata yapıyorum. (Protokol yap deyince vergi no veya ismiyle aratma da çıkmıyor) Çalışma devam ediyor dendiği için üzerinde çok fazla durmadım.
 
Arkadaşlar ben bir Belediyeyi eklemeye çalışıyorum. Bu belediyenin protokolünü e-çevre izinleri portalından yaptığımda Çevre Görevlilerine bu belediyeyi aktaramıyorum. Ve Yeni protokol yap butonu sistemden kalkıyor. cevre.cob.gov.tr den yaptığımda belediye adımını seçerek ilerlediğimde sadece belediye atıkları beyanı gibi bir seçenek çıkıyor, e-izin çıkmıyor. Firma olarak girdiğimde ise ( Vergi no girerek) yapabileceğimi düşündüm ama saçma da gelmedi değil
 
@tgbaylmz


"cevre.cob.gov.tr kayıt başlangıç linkinden kayıt yapın firma ve tesis kaydı yapın. Firma kayıttan vergi numarası ile ilerleyip kayıt ediniz ve tesis aynı zamanda firma ise de tesis kayıttan bilgileri doldurup kayıt ediniz. Bilgileri firmalardan alabilirsiniz.
kullanacağınız sistemleri (TABS,ambalaj SEVESO vb) işaretleyip çıktı alıp İL Çevre ye başvurun şifre gönderecekler. Çıktıyı firma imza yetkilisine imzalatıp firmaya kaşe vurdurup İL Çevre ye veriyorum.
 
vergi numarasından bulamadığım ve tesis kayıt ile kaydettiğim firmanın çıktısını (TABS,SEVESO vb) il çevreye verip, bununla ilgili şifre ve kullanıcı adını almadan ben adamları kendi sistemimde göremeyecek miyim?
 
Üst