• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tesise kendimizi çevre görevlisi olarak atamak

İrem Bengisu Erol

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Ocak 2012
Firma
Çanakkale Belediyesi
Merhaba,
Benim bir sorunum var. Şirkette çalışmaya yeni başladım. Benden önce danışman firma GFB almış. Şimdi, izin başvurusu vs. yapmak için çevre görevlisi olarak firmayı kendi üzerime almam gerekiyor. Firmamız ÇBSye kayıtlı, atık beyanını falan yaptım. Fakat e izin sayfama girdiğimde, bana kayıtlı tesis bulunmuyor. İşletme protokollerinden, firmayı aratıyorum.Şirketin Vergi Numarasını ve diğer herşeyi doğru ve eksiksiz girmeme rağmen, arama sonucunda şirketi bulamıyor dolayısıyla kendimi çevre görevlisi olarak atayamıyorum. Bu tip bir durumla karşılaşanınız yada fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..
 
Evet böyle bir sorunu ben ilk tesis kayıt işlemlerini yaparken karşılaştım. Tesis vergi numarasıyla böyle bir firma bulunmamaktadır diye bir ibare karşıma geliyordu. İl çevre den yardım istedim ve kendi sistemlerinde firmamın vergi numarasının son 2 rakamı farklı şekilde göründüğünü ifade ettiler. Kendileri sistemden düzenlediler ve sorun ortadan kalktı. Sistem henüz oturmadı maalesef bu tip sorunlar karşımıza çok fazla çıkacak =(
 
@İrem Bengisu Erol
Bende aynı problemi yaşadım halende yaşıyorum. meslek bilgilerine girdiğimde çalıştığım firma görünüyor ama geçici faaliyet başvurusu yapmak istediğimde ''Şu Anda Herhangi Bir Tesis İle Anlaşmanız Bulunmuyor.
Tesis Adına İşlem yapamazsınız.'' diye bi pencere çıkıyor önüme işe yani başladım öğretecek kimsede yok yardımcı olursanız sevinirim
 
Sorunlarımız aynı:) Çözebildiğimde yardımcı olurum size.. Ama anladığım kadarıyla birçok insan aynı problemle karşılaşıyor. . Yapılacak şey İl Çevre'ye gitmek olacak öncelikle sanırım..
 
evet sanırım öyle olacak teşekkür ederim bende çözebilirsem sorunu burdan yazarım yine
 
@CMNet Okuru
aslında ben tam olarak ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum. toplama ayırma tesisinde işe başladım ve tat ve gdt lisansları bitmiş benden önceki mühendis nasıl yenileneceğini bilmiyor işi bırakmış. Firma sahipleride aynı şekilde. Ben bu firma için nasıl lisans başvurusu başlatacağım çevrimiçi çevre izinlerinden bunu başaramadım bi türlü
 
Üst