• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tesise tam zamanlı personel atama ekranı

sefakopan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Kasım 2015
Firma
Çevre Mühendisliği
Müstakil Çevre Görevlisi menüsünün adı değişmiştir. Yeni adıyla Tesisde Tam Zamanlı Çalışan Listesi olmuştur. Bu ekranda atama yapılan çevre görevlilerin onay işlemleri kişilerin kendi sayfasındaki ana sayfa da görülmeyecektir.Onay işlemlerini görebilmek için Kullanıcı İşlemleri menüsü altındaki Onay bekleyen işlemleri tıklayınız. Burda gözüken 2 adet onay işlemini kabul ettikten sonra atamanız yapılmış olacaktır.İlgili kişilere duyrulur...

sistemde böyle bir mesajla karşılaştım. Tesiste kendi üzerime görünmesine rağmen onay bekleyen işlem olarak gelmedi. Hala sistemde çevre izin ya da gfb izin konularında başvuru yapamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz ? Sisteme noter onaylı belgemi yükledim ve onaylı görünüyor. Tesisin izin lisans konularını yapamıyorum.
 
22771

Yeni eklediğim firmanın burada çıkması için ben mi bir işlem yapmalıyım yoksa tesis yetkilisinden mi işlem yapılmalı?Uygulamaları eklemem için bu kısımda tesisin görülmesi gerekmektedir.:(
 
Tesis yetkilisinin girip size yetki vermesi gerekiyor orada firmayı görebilmeniz için. EÇBS > Tesis Listesi > üst menüden Yetkili listesi kısmına girip yeni yetkili ekle diyerek sizi ekleyebilir.
 
@Cem Yılmaz Merhaba Cem Bey, Firma kaydı yaparken yüklenmesi gereken evraklarda danışmanlık sözleşmesi, ticaret sicil gazetesi, imza sirküsü bunların olması yeterli midir? (Firma yetkilisinin hesabından yapılacak işlemler) Tesis ekleme kısmında imza sirküsü ve ticaret sicil gazetesi yeterliydi ama Firma kayıt işlemi henüz yapmadığımdan istenebilecek belgelerde tereddütte kaldım.
 
firmanın eçbs sisteminden beni tam zamanlı çevre görevlisi olarak eklediler bana onay sayfasında sadece üstteki kutuda bildirim geldi onayladım fakat hala çevre izin uygulamasına girdiğim zaman aşağıdaki fotoğraftaki yazı ile karşılaşıyorum. Sanırım atama işlemi olmadı kurumun yetkilisi yani bu işlemi yapan kişi Amerika'da olduğu için sürekli kontak kuramıyorum o yüzden sorunu bilmediğimiz için çözüme kavuşturamıyoruz. nerede yanlış yaptık anlamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?

iki onay butonundan sadece üstte ki olan kısım doluydu diğeri ile ilgili bir yazı gelmedi. Tesis sorumlusunun atladığı bir nokta olabilir mi ? doldurmayı unuttuğu yer ya da eklemesi gereken sgk işe başlama ekinden başka bir dosya daha var mı ?
 

Ekli dosyalar

  • eçsb 1.PNG
    eçsb 1.PNG
    39.8 KB · Görüntüleme: 177
  • eçsb 2.PNG
    eçsb 2.PNG
    3.6 KB · Görüntüleme: 177
Bendede aynı durum sanırım sadece oany işlemi öncesi çıkıyor onaylı hali yok
sayfanıza girdiğinizde çalıştığı kurum deneyim kısmına bakın orada görünmesi lazım

23183
 
23185
E-izin sayfasına hala giremiyorum ama sistemde yetkisi olarak böyle görünüyor. Olmuş değil mi ?
 
merhabalar, müstakil çevre görevlisi olarak çalıştığım tesiste çevre izni başvurusu ekranında ekteki yazı çıkmaktadır. 'ek kapsamını seçiniz diye..yeterlilik uygulamasında böyle bir alan göremiorum. atladığım bir durum mu var..yukarıdaki açıklamaları okudum fakat çözüm bulamadım
 

Ekli dosyalar

  • 1.PNG
    1.PNG
    16.5 KB · Görüntüleme: 146
Merhaba, entegre çevre bilgi sistemi üzerinden girerek yeterlilik uygulamasına giriş yapacaksınız ve kullanıcı işlemlerinden onay bekleyen işlemler kısmına girin ve onaylama işlemlerini tamamlamanız gerekir. O zaman durumunuzda onaylanmış gözükecektir.20200614_190912.jpg
 
firma yetkilisinin hesabından giriyorum. tesiste tam zamanlı olarak çalıştığım görünüyor. acaba aramızda sözleşme yüklemediğimiz için olabilir mi? yeterlilik---tesis işlemleri dediğim zaman birşey çıkmıyor...
 
Merhaba Arkadaşlar,
Bir tesiste tam zamanlı olarak çalışmaya başladım. Firma merkezi ile Tesis farklı yerlerde ve merkezde sadece bir ofis bulunmakta ben tesiste çalışıyorum. Yeterllik uygulamasına Firma bölümünden mi yoksa Tesis bölümünden mi girmeliyim? Bir de Müstakil Çevre Görevlisi Ekleme bölümünde personel tipi kısmını 3 yıl ve üzeri seçiyorum ancak kayıt oluşurken yeni mezun diye oluşuyor. Bu neden olabilir?
 
arkadaşlar merhaba,
SUKİ de kurulan ÇYB'de çevre görevlisi olarak eklendim. Fakat ÇYB sorumlusunun sayfasında benim durumum hakkında onay bekleniyor yazmaktadır. bu onayı bakanlık mı verecek yoksa kendim yapacağım bir olay mıdır? Eğer kendim yapacaksam bu işlemi nereden ve nasıl yapabilirim? Sitede bir çok yere baktım bununla ilgili cevabı göremedim. bazı arkadaşlar sormaya çalışmış ama araya hep başka konular girmiş. hepinize kolay gelsin.
 
Üst