• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tesise tam zamanlı personel atama ekranı

sefakopan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Kasım 2015
Firma
Çevre Mühendisliği
Müstakil Çevre Görevlisi menüsünün adı değişmiştir. Yeni adıyla Tesisde Tam Zamanlı Çalışan Listesi olmuştur. Bu ekranda atama yapılan çevre görevlilerin onay işlemleri kişilerin kendi sayfasındaki ana sayfa da görülmeyecektir.Onay işlemlerini görebilmek için Kullanıcı İşlemleri menüsü altındaki Onay bekleyen işlemleri tıklayınız. Burda gözüken 2 adet onay işlemini kabul ettikten sonra atamanız yapılmış olacaktır.İlgili kişilere duyrulur...

sistemde böyle bir mesajla karşılaştım. Tesiste kendi üzerime görünmesine rağmen onay bekleyen işlem olarak gelmedi. Hala sistemde çevre izin ya da gfb izin konularında başvuru yapamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz ? Sisteme noter onaylı belgemi yükledim ve onaylı görünüyor. Tesisin izin lisans konularını yapamıyorum.
 
@kubraeren "ÇG Ata" bölümünden atamanızı da yaptıktan sonra her ay gideceğiniz tarihi belirlemekten başka bir işiniz kalmadı ? Geçmiş olsun.
 
Önceki cevapları görüntüle…
23185
E-izin sayfasına hala giremiyorum ama sistemde yetkisi olarak böyle görünüyor. Olmuş değil mi ?
 
Merhabalar, müstakil ç.g. ataması ile ilgili benzer sıkıntı yaşayan oldu mu acaba? İki kez onay çıkması gerekirken tek onay çıkıyor ve onuda yapınca Uyarı veriyor, işlem tamamlanmıyor.
 

Ekli dosyalar

  • InkedÇ.g. onay_LI.jpg
    InkedÇ.g. onay_LI.jpg
    160.6 KB · Görüntüleme: 143
  • Ç.g. onay. hata.png
    Ç.g. onay. hata.png
    57.6 KB · Görüntüleme: 136
Önceki cevapları görüntüle…
Önceki cevapları görüntüle…
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
umur ç.Merhabalar geri dönüşüm şirketinde çalışmaya başladım yetkilendirme işlemini yaparken bende aynı sorunları yaşıyorum iki onay gelmesi gerekirken tek onay geliyor ve sonrasında tesis seçiminin ardından hata ekranı çıkıyor. Siz bu sorunu nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz acaba ?
 
Merhabalar, benzer bir sorunu da ben yaşıyorum. Kullanıcı İşlemleri-Onay Bekleyen İşlemlerden onay vermeme rağmen Tesise Atanmış Çevre Görevlisi Listesinde hala onay bekliyor görülüyor. Çevre Görevlisi Listesinde iste durumu onaylandı görülüyor. Fakat İzin Lisans uygulamasına giriş yapamıyorum. 'İzin lisans sistemine Danışman Firma tarafından Tesisler de sorumlu olarak görevlendirilmiş Çevre Görevlileri giriş yapabilir' uyarısı veriyor. Nerede yanlış yapıyorum? Yardımcı olabilir misiniz
 
Merhaba

Bir tesise tam zamanlı çalışan çevre görevlisi eklemek istiyoruz. Firma yetkilisi kimlik numarası ile e yeterlik sistemine giriş yapıyoruz. Firma kurum kuruluş işlemleri - tesiste tam zamanlı çalışan listesi sekmesinden çevre görevlisini atamaya çalışıyoruz. Fakat tesis listesi boş görünüyor. Herhangi bir tesis seçimi yapamıyoruz. Yanlış bir yol mu izliyoruz acaba? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
 
arkadaşlar merhaba, tam zaman tesisi bünyesinde çalışıyorum. ancak ÇG ekle kısmında firma listede görünmüyor .
listede görünmeyen tesisler için protokol onaylayınız yazıyor.
yarımcı olabilir misiniz?
 
Üst