• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tıbbi Atık Araç Lisansı

gülnuraydın

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Ağustos 2010
tıbbi atık araclarımıza bakanlık tarafından atık tasıma lısansını almıstık fakat firma adımızda adres ve tel numaramızda degısıklık oldu. arac lısanslarımız eskı bılgılerımıze gore duzenlenmıstır. araclarımızın lisans suresının dolmasına 2 yıl var. bu degısıklık nedenıyle tekrar lısans almak zorundamıyız yoksa eskı lısanslarımız hala gecerlımıdır?

çevre ve şehircilik bakanlıgını aradım fakat ızın lısans bırımıne ulasamadım. bilgisi olan arkadaslr yardım ederlerse sevınırım..
 
Net konuşmuyorum fakat bence geçerlidir. Bakanlığı yada il çevreye adres değişikliğinizi bildirmeniz yeterli olur sanırım..
 
Peki sadece adres değişikliğimi yoksa yerinizde değişti mi fiili olarak. Kullandığınız mekan değiştiyse en azından denetlemeye gelebilirler gibi geliyor..
 
Benim düşünceme göre, bir dilekçe ile değişikliklerin yapıldığına dair bir bildirim yapın, ekine de yapılan değişikliğe dair resmi gazete konulabilir. Adresteki değişiklik sadece isim olarak değil de yer değişikliğiyse denetime gelirler.
 
ŞÖYLEKİ DAHA ONCEKI ADRESIMIZ ANKARA DIYE GECIYORDU FAKAT FIRMANIN YENI ADRESI BASKA BIR IL OLARAK DEGISMIS BIZIM İŞLETMEMİZ ZONGULDAKTA. FİRMA ADINDAKI DEGISIKLIK RESMI GAZETEDE YAYINLANMIS.
 
Üst