• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tıbbi Atık Belgesi

Ender Öztürkk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağustos 2017
Firma
Yok
Merhaba,
Her sene yılın ilk ayı belirli bir ücret ödeyip aldığımız tıbbi atık kayıt belgesini almakta bu sene zorluk yaşıyorum.
İBB'nin belirttiği İBAN'a transfer etmeye çalışıyoruz parayı taa en üstte ki yöneticiyle, ancak hesap kurumsal olduğundan para yatırılamaz hatası alıyoruz. Bu ibana para nasıl gönderilecek anlamış değilim?
var mı almış olan belgeyi bir aydınlatsın bizi.
2 senedir patır patır alıyorduk bu sene patladık :)
 
Geçen seneye kadar ben bireysel olarak girip alabiliyordum ancak bu sene kurumsal üyelik istediler. Kurumsal üyeliğiniz yoksa;

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
linkinden ticari üyelik açmanız gerekiyor vergi numarası ile. Daha sonra o vergi numarası ve şifreyle
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
sitesine giriş yaparak online olarak kredi kartıyla ödemeyi yapabilirsiniz, daha kolay oluyor. Ben öyle yaptım ve belgeyi aldım.
 
Neden İstanbul'da EÇBS ve Motat üzerinden alım yapılmıyor? Ben de bunu anlayamadım hala. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Başka illerde bu tıbbi atık belgesi diye bir şey de yok. Var mı?
 
Benim bildiğim kadarıyla, bu belge toplanan tıbbi atıkların İBB'nin tesislerinde yakma, sterilizasyon ve düzenli depolama yapılabilmesi için.

Motat kaydı var, 2 sene önce İstaç'tan atıkları almaya gelen yetkilinin söylemesiyle Tıbbi atık alım başvurusu yaptık ve süreyi 2099 seçin demişti, her atık alımına geldiğinde atık miktarını motata giriyor ancak tekrar tekrar atık alım talebi oluşturmamız gerekmiyor.
ScreenHunter_02 Jan. 14 16.02.jpg
 
Benim motat kayıtlarımda çıkmıyor, sadece bir süre göründüler sonra tekrar gittiler. Sorun bizim tesiste mi acaba? Hala ibb'nin kendi sisteminden çekiyorum atık miktarı bilgilerini.
 
"Kabulü yapılmış taşımalar" kısmında Atık koduna 180103 yazıp aratınca çıkıyor bir tek, başka şekilde görünmüyor. Ama burdaki sisteme düşmesi biraz uzun sürüyor, o yüzden ibb'nin kendi online sisteminden takip ediyorum ben de
 
Ekrana giriş yaptıktan sonra sağ tarafta detaylar kısmına tıklayın ve aşağıdaki fotoğrafta görünen yerde ÖDEME butonuna basınca kredi kartı ile ödeme ekranı çıkmakta.
Kurumsal giriş yaptığınızdan emin olun.

Ekran Alıntısı.JPG
 
Düzeltme yapayım müsadenizle @emreerdem bey , firmadan firmaya değişiklik gösteren bir tutar söz konusu. Kapasite, büyüklük, tesisin cinsi vb konular tutarda etkili oluyor.
Örneğin bizim tesisimiz için yaklaşık 3000 tl idi bu tutar.
 
merhaba istaça tıbbi atık verirken motat girişi yapmayın denmiş konu hakkında bilgisi olan var mı motat girişi yapmadan neden atık verilsin atığın alındığına dair sadece karşılıklı bir belge imzalanıyormuş bir kaç aydır siz de böyle bir durum yaşadınızmı
 
Üst