• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tıbbi Atık Belgesi

Ender Öztürkk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
18 Ağustos 2017
Firma
Yok
Merhaba,
Her sene yılın ilk ayı belirli bir ücret ödeyip aldığımız tıbbi atık kayıt belgesini almakta bu sene zorluk yaşıyorum.
İBB'nin belirttiği İBAN'a transfer etmeye çalışıyoruz parayı taa en üstte ki yöneticiyle, ancak hesap kurumsal olduğundan para yatırılamaz hatası alıyoruz. Bu ibana para nasıl gönderilecek anlamış değilim?
var mı almış olan belgeyi bir aydınlatsın bizi.
2 senedir patır patır alıyorduk bu sene patladık :)
 
Atığınızı tehlikeli koddan çıkıyorsanız mutlaka Motat üzerinden çıkışını yapın.

İki farklı kod olduğu için neden öyle birşey söylediklerine yorum yapamıyorum maalesef.

Tehlikesiz (18 01 04 ) olarak çıkışını yaptırıyorsanız belki ondan dolayı söylemiş olabilirler. Direk İstaç ı arayıp öğrenmelisiniz.

1580815338335.png
 
İstaç büyük ihtimal arkadaşımız, kardeşimiz, can yoldaşımız, abimiz, amcamız, vs.vs. olan @Fatih Koçak dediği gibi 18 01 04 kodundan tehlikesiz olarak atığınızı alıyordur.

Tesisten çıkan tüm tehlikeli atıkların motat üzerinden çıkışı yapılmalıdır.
 
18 01 08* atık kodlu atığımızı MOTAT sistemi üzerinden talebi oluşturmak istiyoruz ancak sistemde görünmüyor. Taşıma talebini nasıl oluşturabilirim?
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    37.1 KB · Görüntüleme: 22
O atığı alacak firmanın 18 01 08* kodunu almaya lisansı veya gfbsi var mı?
 
Tıbbi atık taşıma talebi üzerinden yapıyorsunuz sanırım kod orada çıkmıyor. Taşıma talebi ekleme kısmında kod görünüyor. Oradan yapmanız gerekli sanırım ? ?
 
Firmaya sorduk. Bulunduğumuz ilde yokmuş başka bir ilde varmış.
[automerge]1582898000[/automerge]
Evet dediğiniz gibi yapınca çıktı çok teşekkür ederim.
 
ibb tıbbi atık kabul belgesini ödeme yaptıktan sonra otomatik sistem üzerinden görüntüleme ve indirme imkanı sağlıyor. El ile yazılacak bir sözleşmesi mevcut değil. Değişiklik için mail attığınızda bilgileri güncelleyebiliyorsunuz.
 
Üst