• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tıbbi atık beyanı hk.

Gulistan ÜÇER

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Eylül 2020
Şehir
İstanbul
Firma
ES MÜHENDİSLİK
Merhaba;

İlçe sağlıktan hastanemize 15.07.2022 tarihine kadar tıbbi atık beyanı yapılması gerektiği ile ilgili bir yazı gelmiş. atık beyanını mart ayı öncesinde tamamladım. Beyanda tıbbi atık gönderimleri de mevcut. ama yazıyı anlayamadım. başka bir yerden sadece tıbbi atıkları bir daha bildirmemiz gerektiği gibi bir sonuç çıkardım. Konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Atık beyan sistemi zaten kapalı başka bir yerden muhtemelen yapılması gerekiyor diye düşündüm.
 
Merhabalar;
İlçe sağlık müdürlüğünüze ekinizde ilgili yılın atık beyanı ile beraber yine ilgili yılda oluşan tıbbi atık miktarınızı belirtir bir yazı sunabilirsiniz.
 
Teslim ettiginiz lisansli bertaraf firmasindan bu bilgiyi alip onu girmeniz gerekiyor sanırım ,sizin girdiginiz bilgi birşey ifade etmiyor onemli olan atığı teslim alan firmanin beyani genede bir araştırın
 
Konu ile alakalı İl Müdürlüğü ile görüşme sağladım. Atık beyanında tıbbi atıklarınızı girdiyseniz ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Eğer girmediyseniz EÇBS sistemi üzerinden sorun bildir üzerinden atık beyanının açılması ile ilgili başvuru yapılması gerektiğini söylediler. 5 günlük süre tanımlıyorlar. Sonuç almazsanız Çevre Yönetimi Şube Müdürlüğü'nden Nazan hanımla iletişime geçin yardımcı oluyor.
 
Üst