• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tıbbi atıklar Atık Yönetim Planında değerlendiriliyor mu !?

C

Cedci

xxxx firmasının atık yönetim planını oluştururken yazdığımız atık kodlarında ve UATF 'da Tıbbi atıkları da yazıyormuyuz ? Yani tıbbi atıklar Atık Yönetim Planı İçersinde değerlendiriliyor mu ? Yoksa ambalaj atıkları gibi oda ayrı bir durum mu ?
 
Eğer sağlık kuruluşu değilseniz onun için ayrıbir yönetim planı oluşturmanıza gerek yok. Tehlikeli atık yönetim planınıza katabilirsiniz.
 
her üretilen atık türü için yer verilmeli diye düşünüyorum çünkü üretici olarak her atığınızdan sorumlu tutuluyorsunuz.
 
@Erdem AKGÜL
Zaten kuruluşlar tehlikeli ve tehlikesiz atıklar için iki farklı yönetim planı oluşturmak zorunda. Tabi bunlar dolayısıyla tüm atıkları kapsayacaktır ( yemekhaneden çıkan yemek atıkları hariç).
 
Üst