• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ticaret Sicil Gazetesi Hakkında

A

adrnln83

Herkese selamlar,

Belediyelerin çevre iznine tabi tesislerinin başvurularını yaparken ticaret sicil gazetesi olmadığından dolayı muafiyet belgesini nereden alacağız. Ayrıca kamu kuruluşu olmasaydı aynı firmanın farklı tesisleri için ticaret sicil gazetesinde şube açılışı yapıldığından, sisteme kaydı yapılırken firmanın her tesisi sistemde çıkmakta olup kayıt yapılabilmektedir. Belediyelerin ticaret sicil olmadığından farklı tesisleri sistemden nasıl göreceğiz. Bunun yolu nedir. Son olarak belediye taş ocağının olduğu yere konkasörde kurarak iki faaliyeti bir arada götürmek istemektedir. Taş ocağı ve konkasör için tek çevre izni mi yoksa her biri için ayrı çevre iznine mi başvurmak durumundadır.

Teşekkürler
 
Tesisleri sistemde görme durumu tesislerin sisteme eklenmesi ile ilgilidir daha çok. online.cevre.gov.tr adresinden bu tesislerin sisteme kaydı var mı yok mu bakıp öğrenip gerekirse dilekçe ile farklı konularda ÇBS sekmesi açılmasını isteyebilirsiniz.
 
Üst