• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Toplumcu Çevre Mühendisleri

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group
Çevre Mühendisliğini toplumsallaştırmak; meslek onurumuzu korumak ve yükseltmek; bilimin ışığında toplum ve kamu yararı için çalışmak; mesleki bilgi ve birikimlerimizin tüm toplumla paylaşılabildiği ortamları yaratmak; doğal ve kültürel varlıklarımıza sahip çıkmak; çevre ve halk sağlığı için kentsel çevre sorunlarına müdahil olmak; kentlerimizi rant alanları olarak gören anlayışlarla mücadele etmek, kötü yaşam koşullarına mahkum edilen, istihdam sorunu yaşayan, çalışma alanları yok edilen, mesleği dışında çalışmak zorunda bırakılan, ücret politikasızlığının mağduru olan meslektaşlarımızla;
Yaşanabilir başka bir dünya, Yaşanabilir başka bir Ankara için…
Mesleki ve demokratik haklarımız adına mücadele etmek için...
Kentimizin sakini değil, sahibi olmak için;
Odamızda katılımcılığı ve dayanışmayı devamlı kılmak için…
Odamızda Birlikte Üretmeye, Birlikte Yönetmeye !
GEÇMİŞİN BİRİKİMİNİ GELECEĞİN UMUDUNU TAŞIYORUZ
 
Herkesin ortak amacının "Çevre Mühendisliğini" ileri götürmek olması gerekmektedir. Bizde üzerimize düşeni yaparak oda seçimlerine katılımı arttırmaya seçime girecek grupları tanıtmaya çalışıyoruz. Tüm gruplar ile "Çevre Mühendisliği" ortak paydasında buluşuyoruz.
 
Toplumcu Çevre Mühendisleri adayı bir kişi olarak arkadaşlara da başarılar diliyorum...Fatih Beyinde belirttiği gibi hepimizin ortak amacı; çevre mühendisliğinin hakettiği yere gelebilmesi , daha yaşanabilir bir ülke ve doğa olmalıdır.
 
alternatif çevre mühendisleri diye bir grup ankara subesi için yarın adaylığını açıklıyormuş..

alternatif çevre mühendisleri Aktif Çevre Mühendisleri Adıyla Seçime girme kararı almıştır.
 
Üst