• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

TOPRAK ÇEVRE VE ATIK YÖNETİMİ PROJE MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Firma adresi
Konutkent Mahallesi 3035.Cadde Hayran Kule No:68/119 Çankaya Ankara
Firma telefonu
0312 504 00 25
Mail adresi
info@toprakcevre.com
Web Adresi
http://www.toprakcevre.com
Faaliyet bölgesi
  1. Tüm Türkiye
Faaliyet Alanları
Toprak Kirliliği Tespiti, Raporlama ve Temizleme
Çevre Danışmanlığı
Katı Atık Uygulama Projeleri
Maden Atıkları Yönetim Planları
Pasa Atıkları Yönetimi
Entegre Atık Yönetimi
ToprakCevreLogo-300x270.png

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Çevre Danışmanlık ve Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yeterlilik Belgeleri ile Çevre Danışmanlık hizmeti, ÇED Raporlarının hazırlanması, Atıksu ve İçme Suyu Arıtma Tesisi Projelendirilmesi ve Kurulumu ve Toprak Kirliliği Danışmanlığı hizmeti vermekteyiz.

Toprak Çevre, çevre danışmanlık ve mühendislik hizmetlerinden, yatırım danışmanlığına; işletme hizmetlerine, çevresel analiz etütlerine ve proje geliştirme hizmetlerine uzanan geniş bir yelpazede hizmet sunmakta olup, çevre politikalarını doğaya ve doğanın bir parçası olan insana teknolojik yenilikleri de arkasına alarak saygın çözümler üretmektedir. Her biri alanında yetkin çalışanlarımız, güven odaklı hizmet kültürümüz ve yıllara dayanan deneyimimiz ile etkin projelere imza atarak yol gösterici, disiplinli ve profesyonel çalışma anlayışımızla hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldığımız geniş kapsamlı yetki belgelerimiz doğrultusunda uzman mühendislerimiz ile sizlere çevre sektöründe üst düzey bilimsel ve teknolojik yöntemlerle sürdürülebilir en uygun ve kaliteli çözümler sunmaktayız.
 
Üst