• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

TopraK Kirliliği ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmelik Hakkında Duyuru

S

Silinen üye 5328

Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü'nden bir duyuru;

Yönetmelik geçiş süresi bir yıl uzatılıyor.

06.08.2010 tarihli ve 27605 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe giren “Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmelik” in uygulamasında esas teşkil eden “Kirlenmiş Sahalar Bilgi Sisteminde yaşanabilecek aksaklıklar ve günümüz teknoloji, bilgi sistemleri ile uyumlu ihtiyaçları karşılayabilecek yeni bir yazılım sisteminin oluşturulabilmesi hedeflenmektedir. Bu nedenle Yönetmeliğin 41. Maddesinde yer alan iki yıllık geçiş süresinin bir yıl uzatılması için çalışmalar devam etmektedir. Gelişmeler sayfamızdan duyurulacaktır.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Yönetmelik değişmiş.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Görüldüğü üzere "Çevre Orman"lar "Çevre ve Şehircilik" olmuş. Ek-2 Tablo-2'ye yeni faaliyetler gelmiş.

En önemlisi ise;

MADDE 3 –Aynı Yönetmeliğin 41 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi aşağıdaki gibi değiştirilmiştir.
“b) Diğer maddeleri 8/6/2013 tarihinde,”

Yani kirlenmiş sahalar bilgi sistemine ait veri girişleri vs..08/06/2013 tarihinde yürürlükte olacaktır.

:)
 
Üst