• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü

Fatih Özcan

Site Kurucusu
Katılım
7 Aralık 2008
Şehir
Yurt Dışı
Firma
ABL Group

Ekli dosyayı görüntüle 11617
Vizyon tarihi: 29 Haziran 2011


Yönetmen: Michael Bay
Oyuncular: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey


Orijinal adı: Transformers: Dark of the Moon
uzun metrajlı film ABD . Tür: Bilimkurgu , Aksiyon
Süre: 155 dk Yapım yılı: 2011

Özet: Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nde Shia LaBeouf, yeniden Sam Witwicky olarak beyaz perdede. İlk iki filmdeki kadroyu yüksek oranda koruyan serinin bu üçüncü filminde tek fire Megan Fox...Megan Fox'un yerine kadroya dahil edilen Victoria's Secret mankeni Rosie Huntington-Whiteley'in ise bu rolle sinema dünyasına sağlam bir giriş yapması bekleniyor.

Yıl 1961, insanlığın uzaya adım atışından 8 yıl önce bir Cybertron uzay gemisi büyük savaştan kaçarak Ay'ın karanlık yüzüne inmiştir. Sentinel Prime'ın kullandığı bu gemi, Cybertronlar için hayati önem taşıyan bir teknolojiyi taşıyordur. Dünyada ise insanlığın uzaya çıkma macerası başlamıştır artık. Cybertron gemisini keşfeden NASA, Başkan John F. Kennedy'nin izniyle Ay'a ilk insanı gönderme projesine 'start' vermiştir. 1969'daki Apollo 11'in macerası da böylece başlar...

Günümüze geldiğimizde ise, bir görev sırasında işte bu çok gizemli Cybertron gemisini keşfeden Optimus Prime, insanların yıllardır bu konuda Autobot'lara yalan söylediğini anlar ve hayal kırıklığına uğrar. Bu gemiye ve içinde saklanan teknolojiye Decepticonlar'dan önce ulaşmak ve sırrını keşfetmek için büyük bir yarış başlamıştır artık... Transformers'ın son savaşı yaklaşırken mezun olan Sam Witwicky de hem kız arkadaşıyla hem de iş bulamama derdiyle başbaşadır.
 
Üst