• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Tüm Çevre Mühendisleri Çevre Görevlisi Belgesi Alıyor

Yasin Aslan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Aralık 2008
Merhaba arkadaşlar, Çevre Mühendislerininde Sınava Tabi Tulacak konu taslak ama en kısa sürede bütün Çevre Mühendisi Arkadaşların Belgesyi almasını sağlayalım.
Sevgi ve Saygılarımla.
 
Cevap: Tüm Çevre Mühendisleri Çevre Görevlisi Belgesi Alıyor

olur mu hocam öyle saçma şey çocuk oynatıyorlar sanki.ben seneye mezun olucam birde o sınavamı gireceğim zaten aptal bir kavram için uğraştırıp duruyorlar bizi.bence biz taa en başta bu tabiri ve yönetmeliği kabul ederek hata yaptık şimdide emziğimizi elimizden alıyorlar.
 
Cevap: Tüm Çevre Mühendisleri Çevre Görevlisi Belgesi Alıyor

Olur mu derken ben eğitime ve sınava girdim aldım, bal gibi oldu ve bu aralara çevre mühendislerine de sınava girme zorunluluğu için bi çalışmalar var benim kişisel girişimlerim var bu durumu önlemek için, sizlerinde haberi olsun istedim, henüz belgesini almamış olan varsa alsın, ve yapılacak bişi varsa yapalım diye.
 
Cevap: Tüm Çevre Mühendisleri Çevre Görevlisi Belgesi Alıyor

@Yasin ASLAN

en iyi savunma saldırmaktır stratejisiyle Odanın yanında olup tüm çevre mühendisleri birlikte hareket ederse kimse bize sınav falan açamaz.şu an elinde diploması olanlara aldırdık.sonradan gelenlere napacağız.onların suçu sonradan doğmak mı olsun.yine de girişimin an itibariyle çok doğru olsa da sürdürülebilir olması için Odamızı güçlendirelim.Yeni bakanımıza eskinin yanlışlarını anlatalım da yeni mezunlar mağdur edilmesin.
 
Cevap: Tüm Çevre Mühendisleri Çevre Görevlisi Belgesi Alıyor

burada haksız rekabet var, ben,im meslekli faaliyet alanıma diğer emslekler nasıl sokulur, bu konuda bile yetreli savunma yapılmadığı kanatindeyim, HAKSİZ REKABER KURUMU BU KONU GÖRÜTÜLMELİ :)
 
Cevap: Tüm Çevre Mühendisleri Çevre Görevlisi Belgesi Alıyor

Yasin bey çok güzel söylemişsiniz. Bende yada hiç bir çevre mühendisi istemez kendi işinin başka meslekler tarafından yapılmasını. Fakat şöylede bir konu var. Ben girmedim bilmiyorum ama duyumlarıma göre çgb sınavı baya zor bir sınav. tabiri caizse deyme baba yiğidin kazanamayacağı bir sınav. hatta çevre mühendislerinin bile çoğu kazanamıyor. Eğer başka bir meslekten biri o kadar çalışıp sınavı kazanıyorsa bence o belgeyi hak etmiştir. Geçenlerde çiğden hanım bir konuda yazmıştı. Bizler sınavsız belgeyi aldık ama kimse daha ne yapacağını bilmiyor. o eğitimleri alıp sınava girip kazanarak o belgeyi alsaydık belki daha iyi olabilirdi diye yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
 
Cevap: Tüm Çevre Mühendisleri Çevre Görevlisi Belgesi Alıyor

acaba bu konu bir tuzak olabilir mi? hani derler ya babanın oğluna bile güvenme diye yeni bakanlığımız bizi sınava sokup belge verecekmiş ya bizler de sınava girmeden belgemizi almak istiyoruz ya birçok meslektaşımız da bu belgeyi aldı birçoğu da almak için şimdiden kuyruğa girdi. acaba en sonunda belgeyi alan çevre mühendisleri sayısı istedikleri rakama ulaşınca sürpriiiiizzzzzzzz sizi kandırdık. aslında sınav falan yok. ama çok meraklıymışsınız belge almaya bakın istatistiklere diğer meslek grupları iş alanımıza tecavüz ediyor diye basbas bağırıyordunuz yok öyle birşey çoğunluk yine sizde diyeceklermiş gibime geliyor. nedersiniz? :)
 
Üst