• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Türkak Korona Tedbir amacıyla 2 Yeni Prosedür

FERHAT ELÇİ

Haberci Grup Lideri
Yönetim Grubu
Haberci Grubu
Katılım
21 Ekim 2019
Şehir
Kayseri
Firma
yok
Korona virüsü tedbirleri kapsamında 18 Mart itibari ile denetimlere süresiz ara veren TÜRKAK yeni yol haritasını belirledi ve iki yeni prosedürü bugün itibari ile yayımladı. P705 Uzaktan Denetim Prosedürü ve P706 Akredite Kuruluşları Etkileyen Olağanüstü Durumların Yönetimi Prosedürünü kısaca özetleyecek olur isek laboratuvarların mevcut akreditasyon durumlarına göre önlemler alınmış durumda. Eğer en son denetiminizden sonra 24 ay süre geçmedi ise 24. Aya kadar Türkak denetim yapmayacak. Akreditasyon çevrimi 48. Ayını dolduran laboratuvarlar için artı 12 ay daha sertifika süre uzatımı yapılacak. Eğer akreditasyon çevrimi 60 ayı veya toplamda en son denetiminden sonra 24 ayı geçen udk lar için uzaktan Online denetim gerçekleştirilecektir. Uzaktan denetimler kapsam genişletme ve ilk akreditasyon denetimleri için geçerli olmayacaktır.


P.705 UZAKTAN DENETİM PROSEDÜRÜ

0 (1).jpg






0.jpg
 

Ekli dosyalar

  • P705_00_0.pdf
    513.5 KB · Görüntüleme: 17
  • P706_00_0.pdf
    528.1 KB · Görüntüleme: 12
Üst