• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi (CMNet)

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
cevremuhendisleri.net ve kaliteegitimleri.com işbirliği ile sektör ve çalışanlarına destek olmak amacıyla ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi internet üzerinden online olarak verilecektir.

Program Hedefi
Çevre Yönetim Sistemi standardı gereksinimlerinin karşılanıp karşılanmadığını tespit etme, etkin olarak uygulanıp uygulanmadığının, sürdürülüp sürdürülmediğini belirlemek ve kuruluş içi tetkik denetçilerini yetiştirmek programın en temel hedefidir.

Program İçeriği
  1. ISO 14001:2004 Standardı Türkçe Metni
  2. Atıf Yapılan Standart ve/veya dökümanlar
  3. Terim ve Tarifler
  4. ISO14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Standart Şartları
  5. Çevre Denetimi
  6. Temel Kavramlar
  7. Tetkik Kriterleri
  8. Denetçi Özellikleri
  9. Çevre Denetimi Çeşitleri
  10. Çevre Denetiminin Safhaları
  11. Çevre Denetimlerinin Planlanması
  12. Çevre Denetimlerine Hazırlık
  13. Soru Listelerinin Hazırlanması
  14. Denetimin Uygulanması
  15. Uygunsuzluk
  16. Denetimin Raporlanması Ve Takibi
  17. Değerlendirme Sınavı
  18. Sertifika (Katılım veya Başarı)
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .



Eğitimi almak için izlenecek yollar nelerdir?(BU ADIM MUTLAKA YAPILMALIDIR.)
  1. kaliteegitimleri.com ‘a Üye olduktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizle keliteegitimleri.com sitesine giriş yapın.
  2. Kullanıcı panelinde E-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi’ni tıklayarak açılan sayfada satın al butonuna tıklayın.
  3. Başvuru Formunu tam ve eksiksiz doldurun.
  4. Ödeme bildirim formuna “ cevremuhendisleri.net “ yazın.
  5. Bütün bu süreçlerden sonra kaliteegitimleri.com ekibi başvurunun tam ve eksiksiz olduğunu teyit ettikten sonra eğitim panelinizde E-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi 25.05.2012-15.06.2012 tarihleri arasında aktif hale getirelecektir.
  6. Eğitim 108 sayfa .pdf uzantılı dosyalardan oluşmaktadır.
Ücretsiz eğitime kimler başvurabilir ?
Ücretsiz eğitime sadece cevremuhendisleri.net üyeleri katılabilir.

Eğitim sonunda sertifika verilecek mi ?
Eğitimi alan herkese dijital olarak katılım veya başarı sertifikası mail olarak gönderilecektir. Ayrıca sertifika numarası ile Ana Sayfadaki sorgulama bölümünden 3. Kişilere eğitimi aldığınızın kontrol edilmesini sağlama fırsatı sağlanmaktadır.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Eğitim tamamladım ne yapmam gerekiyor ?
Kullanıcı panelinizdeki iletişim formundan konu kısmında “ Eğitimi Tamamladım “ seçeneğini seçerek gönder demeniz yeterlidir.Sınava katılmak istemeyen kullanıcılar bu seçeneği seçebilmektedir. Sınavları yanıtlayan kullanıcı eğitimi tamamlamış kabul edilir.

Eğitim ne kadar sürecek ?
Sistem 25.05.2012-15.06.2012 tarihleri tarihleri arasında açık olacaktır.
 
@MustafaKaptan
İyi Günler Mustafa KAPTAN.Sınav'da eğitim gibi online olarak yapılmaktadır.Sınav zamanı esnektir.Üyelerin eğitimi tamamladıklarına inandıkları zaman sınav yanıtlarını vermesi genelde tercih edilmektedir.Yeterince bilgi sahibi olduklarını düşünen üyeler'de hemen sınava geçebilmektedir.
Bu tamamı ile üyenin tercihiyle alakalıdır.İlginize teşekkür ederim.
 
@Neslihan Aydın
İyi Günler Neslihan AYDIN.İlginize teşekkür ederiz.Fatih bey girişimci ve başarılı bir arkadaşımız.Güzel ve seviyeli ortamı bizlere sağladığı için bizde kendilerine teşekkür ederiz.Dileriz memnun kalırsınız.
 
Fatih bey katılımcı listesinde ismim bulunuyor ancak kaliteegitimleri.com da ödeme yapılmamıs egitimleriniz var uyarısını alıyorum.Bir sorun teşkil edermi eğitime katılırken.
 
@ipek sağır

Hayır ipek hanım bir problem olmaz. Listede adınız var ise kaydınız alındı. Listeyi kaliteegitimleri.com dan alarak güncelliyorum.
 
"Sn. Melike ALICI Ödemesi Gerçekleştirilmemiş Siparişiniz Bulunmaktadır." diye pencere açılıyor bir sorun yok dimi gidişatta Fatih Bey.
 
Fatih Bey dedikleriniz aynen yaptm fakat kaliteegitimleri.com a giriş yaptgm da 'ödemesi gerçekleşmemiş siparişiniz bulunmaktadır diyor' yanlış mı yaptm acaba 3 gün içinde ödeme yapın diyor ??
 
Fatih bey, başta sizi ve ekibinizi sonra da kaliteeğitimleri.com ve Ava danışmanlık yetkililerini kutluyorum. Ancak küçük bir sorunum var paylaşmak isterim, site reklamından ulaşıp geçen hafta kaliteeğitimleri.com'dan bu hizmeti satın aldım:) benim durumum ne olacak;) tabi ki şaka yapıyorum . Nezdinizde kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.
 
@oguzhan23

Ödeme bekleniyor yazacaktır fakat sistemde başvurunuz manuel olarak onaylanacaktır. herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yok.
 
@sevtap
İyi Günler Sevtap hanım.Hata mesajını bizimle paylaşabilir misiniz ? İlginize teşekkür ederiz.
 
@melike alıcı
İyi Günler Melike Hanım.Başvurunuz başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.Eğitim ekranı forumda ilan edilen tarihte ( 25.05.2012) aktif hale getirilecektir.İlginize teşekkür ederiz.
 
Üst