• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi (CMNet)

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
cevremuhendisleri.net ve kaliteegitimleri.com işbirliği ile sektör ve çalışanlarına destek olmak amacıyla ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi internet üzerinden online olarak verilecektir.

Program Hedefi
Çevre Yönetim Sistemi standardı gereksinimlerinin karşılanıp karşılanmadığını tespit etme, etkin olarak uygulanıp uygulanmadığının, sürdürülüp sürdürülmediğini belirlemek ve kuruluş içi tetkik denetçilerini yetiştirmek programın en temel hedefidir.

Program İçeriği
  1. ISO 14001:2004 Standardı Türkçe Metni
  2. Atıf Yapılan Standart ve/veya dökümanlar
  3. Terim ve Tarifler
  4. ISO14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Standart Şartları
  5. Çevre Denetimi
  6. Temel Kavramlar
  7. Tetkik Kriterleri
  8. Denetçi Özellikleri
  9. Çevre Denetimi Çeşitleri
  10. Çevre Denetiminin Safhaları
  11. Çevre Denetimlerinin Planlanması
  12. Çevre Denetimlerine Hazırlık
  13. Soru Listelerinin Hazırlanması
  14. Denetimin Uygulanması
  15. Uygunsuzluk
  16. Denetimin Raporlanması Ve Takibi
  17. Değerlendirme Sınavı
  18. Sertifika (Katılım veya Başarı)
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .



Eğitimi almak için izlenecek yollar nelerdir?(BU ADIM MUTLAKA YAPILMALIDIR.)
  1. kaliteegitimleri.com ‘a Üye olduktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizle keliteegitimleri.com sitesine giriş yapın.
  2. Kullanıcı panelinde E-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi’ni tıklayarak açılan sayfada satın al butonuna tıklayın.
  3. Başvuru Formunu tam ve eksiksiz doldurun.
  4. Ödeme bildirim formuna “ cevremuhendisleri.net “ yazın.
  5. Bütün bu süreçlerden sonra kaliteegitimleri.com ekibi başvurunun tam ve eksiksiz olduğunu teyit ettikten sonra eğitim panelinizde E-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi 25.05.2012-15.06.2012 tarihleri arasında aktif hale getirelecektir.
  6. Eğitim 108 sayfa .pdf uzantılı dosyalardan oluşmaktadır.
Ücretsiz eğitime kimler başvurabilir ?
Ücretsiz eğitime sadece cevremuhendisleri.net üyeleri katılabilir.

Eğitim sonunda sertifika verilecek mi ?
Eğitimi alan herkese dijital olarak katılım veya başarı sertifikası mail olarak gönderilecektir. Ayrıca sertifika numarası ile Ana Sayfadaki sorgulama bölümünden 3. Kişilere eğitimi aldığınızın kontrol edilmesini sağlama fırsatı sağlanmaktadır.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Eğitim tamamladım ne yapmam gerekiyor ?
Kullanıcı panelinizdeki iletişim formundan konu kısmında “ Eğitimi Tamamladım “ seçeneğini seçerek gönder demeniz yeterlidir.Sınava katılmak istemeyen kullanıcılar bu seçeneği seçebilmektedir. Sınavları yanıtlayan kullanıcı eğitimi tamamlamış kabul edilir.

Eğitim ne kadar sürecek ?
Sistem 25.05.2012-15.06.2012 tarihleri tarihleri arasında açık olacaktır.
 
BEN YENİ GİRİŞ YAPTIM
Ödeme bildirimi gerçekleştirildi.

En kısa sürede eğitiminiz aktif hale getirilecektir.

BÖYLE BİRŞEYLER SÖYLEDİ DEMEK Kİ KABUL EDİLDİM :)
 
halen ödemesi yapılmamış siparişiniz bulunmaktadır yazısı var ...eğitimi de ne şekilde alacağız muallaktayız şu an yardıııımmmmm :)
 
@ozgurtirink
İyi Günler Özgür bey, eğitim ekranınız aktif hale getirilmiştir.İlginize teşekkür ederiz.
@selcuk_kucuk
İyi Günler Selçuk bey, ücretsiz eğitim sadece " E-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi " için geçerlidir.Diğer eğitim başvuruları ücretlidir.Lütfen başvurunuzu kontrol ediniz.İlginize teşekkür ederiz
 
Değerli arkadaşlar %70 oranında katılımcının eğitim ekranı aktif hale getirilmiştir.Gün sonu aktifleştirme işlemlerinin bitirilmesi öngörülmektedir.İlginize teşekkür ederiz.Bilgilerinize arz olunur.
 
@kaliteegitimleri.com
Nasıl olur başvurumda E-ISO 18001 OHSAS Eğitimi gözükmekte hay Allah....
Şimdi ben eğitimi alamayacak mıyım???

:(
 
@muratcglyn
Murat bey, sistem aktif hale getirilmiştir.İlginize teşekkür ederiz.
@hamza ay
Hamza bey, eğitim süresi esnektir.Sistem 25.05.2012-15.06.2012 tarihleri arasında açık kalacaktır.İlginize teşekkür ederiz.
@selcuk_kucuk
Selçuk bey, " E-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi " başvurunuz onaylanmıştır.İlginize tekrar teşekkür ederiz.
 
@kaliteegitimleri.com
Tüm arkadaşlarımızın eğitim ekranları aktif hale getirilmiştir.Bugünden sonra yapılan başvurularda ücret talep edilecektir.Sertifikalar mail yolu ile 4-15 Haziran tarihleri arasında gönderilmesi planlanmıştır.Lütfen eğitimi tamamladığınızı bizlere bildiriniz. Başta Fatih bey'in ilgi ve alakalarına ayrıca siz değerli tüm cevremuhendisleri.net arkadaşlarımıza yoğun ilgi ve katılımdan dolayı teşekkür ediyoruz.

kaliteegitimleri.com
 
sınava katılmasak farkediyor mu? yoksa şart mı? bir de eğitimi aldıktan sonra sertifikanın kargo ile adrese yollanacağı belirtilmiş?
 
ben doğru yere başvurumu yapmıştım ancak şimdi iso 9001 iç tetkik eğitimini seçtiğim görünüyor sanırım bir karışıklık oldu. kaç gündür bekliyoru şimdi yararlanamayacakmıyım?
 
"E-ISO 9001 KYS İç Tetkik Eğitimi" almışım ben ya :) sürekli gönderiyorum ödeme bildirimi şimdi fark ettim. Yeniden başvurdum bende. İlk başvuranlardandım halbuki =))
 
@oguzhan23
Merhaba Oğuzhan bey.Sınava katılmak zorunlu değildir.Başlıktaki ücretsiz eğitimin şartlarında daha önceden mail ile gönderileceği duyurulmuştu.Sitemizdeki bilgiler ücretli sisteme göre düzenlenmiştir.İlginize teşekkür ederiz.
@MustafaKaptan
@MustafaKaptan
Merhaba Mustafa bey, yeni başvurunuz onaylanmıştır.İlginize teşekkür ederiz.
@TaLHa
Merhaba Talha bey, yeni başvurunuz onaylanmıştır.İlginize teşekkür ederiz.
 
Üst