• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim ÜCRETSİZ ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi Bilinçlendirme Eğitimi

14001 Afis.jpg
EĞİTİM SEPETİ ve CEVREMUHENDISLERI.NET işbirliğiyle ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi Bilinçlendirme eğitimi gerçekleştirilecektir. KATILIM TAMAMEN UCRETSIZDIR, SADECE LINKE TIKLAYARAK KAYIT OLMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Yüksek katılım (>150 kişi) sağlanması halinde yine TAMAMEN ÜCRETSİZ bir şekilde Eğitim Sepeti tarafından sitemiz üyelerine özel ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi İÇ DENETÇİ eğitimi düzenlecektir.

BU FIRSATI KAÇIRMAMANIZI VE EN KISA SÜREDE KAYIT FORMUNU DOLDURMANIZI DİLİYORUZ.

EĞİTİM TARİHİ: 22 MAYIS 2021
EĞİTİM SAATİ: 14:00-17:00 arası
EĞİTİM YERİ: ZOOM (Zoom linki mail adreslerinize mail ve SMS olarak gönderilecektir.)
KAYIT LİNKİ:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Merhaba, mezuniyet aşamasında olan öğrenciler de bu eğitime katılabiliyor mu? Forumda mezun olunan okul ve deneyim sordukları için tereddütte kaldım. Teşekkürler
 
Linke tıkladığımda bu şekilde uyarı vermektedir.:ISO 14001:2015 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ adlı formda artık yanıt kabul edilmiyor.
Bu durumun hatalı olduğunu düşünüyorsanız formun sahibiyle iletişim kurmayı deneyin.
 
Merhaba, bende de aynı şekilde hata veriyor. Kayıt oluşturamadım yardımcı olur musunuz?
 
Kayıtları 1 gün daha uzattık arkadaşlar. İlginiz için teşekkür ediyoruz. 2200 kişiden fazla kayıt oldu. Lütfen tekrar kayıt olmayı deneyebilir mi hata alanlar..
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Yahu ne bu sertifika sevdası. İnsanlar bedava eğitim veriyor. Gelmişler yüzlerce insanı toplamışlar. Eğitime başlamadan "sertifika sertifikaaa" diye başlıyorsunuz yazmaya. Sizin işiniz eğitimi almak mı CV'ye hiçbir önemi olmayan bir cümle daha yazmak mı?

Neyse.
 
Katılım linki gelmedi?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst