• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim ÜCRETSİZ ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi Bilinçlendirme Eğitimi

14001 Afis.jpg
EĞİTİM SEPETİ ve CEVREMUHENDISLERI.NET işbirliğiyle ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi Bilinçlendirme eğitimi gerçekleştirilecektir. KATILIM TAMAMEN UCRETSIZDIR, SADECE LINKE TIKLAYARAK KAYIT OLMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Yüksek katılım (>150 kişi) sağlanması halinde yine TAMAMEN ÜCRETSİZ bir şekilde Eğitim Sepeti tarafından sitemiz üyelerine özel ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi İÇ DENETÇİ eğitimi düzenlecektir.

BU FIRSATI KAÇIRMAMANIZI VE EN KISA SÜREDE KAYIT FORMUNU DOLDURMANIZI DİLİYORUZ.

EĞİTİM TARİHİ: 22 MAYIS 2021
EĞİTİM SAATİ: 14:00-17:00 arası
EĞİTİM YERİ: ZOOM (Zoom linki mail adreslerinize mail ve SMS olarak gönderilecektir.)
KAYIT LİNKİ:
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
 
Arkadaşlar sertifikalar be iş başvuru linki 1 hafta içerisinde mail adreslerinize gönderilecektir.
Bilgilerinize..
 
Sayın arkadaşlar,

Sertifika gönderimi tamamlanmıştır. Sertifikaları ulaşmayan arkadaşlar spam/gereksiz klasörü de dahil olmak üzere maillerini tekrar kontrol ettikten sonra hala ulaşmadıysa aşağıda ki mail adresine mesaj yazabilirler.

reply-to@sigmacert.com.tr

Teknik problemlerle ulaşmayan sertifikalar en kısa sürede sahiplerine ulaştırılacaktır.
 
Sayın Yetkili,
Ben ilgili eğitime katıldığım halde, "sertifikam" gelmemiştir,
mail adresim - fikretsan55@hotmail.com
 
Sayın meslektaşlarım,

Daha önce duyurusunu yaptığımız üzere ISO 14001 genel bilinçlendirme eğitimine katılan üyelerimize aşağıda belirtilen tarihte ücretsiz ISO 14001 iç tetkikçi eğitimi düzenlenecektir.

Tarih: 1 Temmuz 2021, Perşembe
Saat: 19:00

Eğitim sadece genel bilinçlendirme eğitimine katılan kişilere açık olacaktır. İlgili kişilere Sigmacert firması tarafından SMS ve Mail ile bilgilendirme yapılacaktır.

Katılmak isteyen üyelerimize duyurulur.
 
Fatih Özcanbey, ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi Bilinçlendirme Eğitimi, belgelendirme olmasa dahi bilgilendirme amacıyla izleyebilceğim youtube veya farklı bir takip olanağı var mıdır. Tabii, belgelendirme imkanı olursa benim için daha tercih edilir bir alternatif olur. İlgi ve yardımlarınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim
 
@Fatih Özcan merhabalar Fatih Bey ,

bu tarz bir eğitim tekrardan verilir mi yeniden bir düzenleme yapma ihtimaliniz var mı acaba ?
 
Üst