• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ülkemizdeki deterjan fabrikaları ve atıksu arıtma tesisleri

e.soylu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
8 Temmuz 2011
mrb çevre müh. öğrencisiyim. ülkemizdeki deterjan fabrikaları ve atık sularının artımı ile ilgili ödev hazırlamam gerekiyor ama deterjan fabrikaları hakkında hiç bi bilgiye sahip değilim yardımcı olurmusunz
 
geçen sene cevre sağlığı dersi için deterjan kirliliği slaytım vardı o basit kalır sanırım ama şu an bilgisayarımda bulunan bir dökümanı gönderiyorum, istersen slaytımı da ararım haricimde olmalı. buraya dosya eklemeyi bulmalıyım tabi önce:)
 
teşekkür ederim :) Ama bundan bundan da ileri örnek bir arıtma tesisine ihtiyacım var. Bi kaç fabrikaya mail attım bana geri dönen olmadı. Türkiye'deki deterjan fabrikaları hakkında bi bilgiye sahipmisiniz ?
 
@Kübra Ertaş

cevap yaz topiğini tıkladıktan sonra zengin editör bölümünden dosya ekleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz..
 
paylaşımlarınız için teşekkürler fakat deterjan üretimi yapan bir fabrikadaki arıtma tesisi lazım akım şeması, çıkan atık türleri, kullanılan proses gibi bilgiler gerekli yardımlarınız için şimdiden tşk...
 
Üst